Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyik legjobb barátom most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik legjobb barátom most tölti még csak 17-et május vége felé és azt kérte, hogy szerezzek neki egy hivatásost akivel lefeküdhet.. Lehetséges e?

Figyelt kérdés

Szóval most tölti még csak 17-et május vége felé és azt kérte, hogy szerezzek neki egy hivatásost akivel lefeküdhet.. mondtam neki, hogy talán inkább csajon kéne gondolkozni stb.. de nem nagyon lehet meggyőzni ezen a téren.. szóval most itt megkérdezem, hogy kicsit igényesebb prosti nem útszéli lepukkadt elvállalná attól függetlenül, hogy 17 éves ,vagy rá se kérdeznek? Gondolom útszéliek nem nagyon kérdezősködnek de a kicsit színvonalasabbak? Nem tudom mert nekem szerencsére nincs gondom csajokkal.. Létszíves a kérdésre válaszoljatok mondtam már neki hogy barátnőt szerezzen ne ilyen hülyeségeken járjon az esze de nagyon be van zsongva.. szóval ilyen válaszokat nem kérek. Köszi segítséget.

Amúgy 18/F

2009. máj. 14. 00:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Viccelsz? Engem gimisként, hátamon hátizsákkal szólítottak le k*rvák a Rákóczi úton (ott volt a gimi). Magyarul tudhatták, hogy nem múltam el még 18.
2009. máj. 14. 00:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmit nem szoktak szülinapra kérni, mint valami dezodort. Max barom haverok meglepetése az ilyesmi. Mondd meg ha kurv@zni akar kurv@zzon, de nem te fogod felhajtani neki, nem vagy strici. De, ha neked nem gond, szerezz neki valami lepukkantat, az még olcsón kijön, aztán úgyis elmegy tőle a gusztusa, ha nem akkor ott gondok vannak. De, ha miller vagy és van elég zseton akkor nyugodtan szerezz neki színvonalasabbat, de van ám névnapja is, nehogy megint lehúzzon.
2009. máj. 14. 01:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Szerintem ne tedd...

2. Csak gáznak tartja, hogy 17 és szűz... A degradált társadalmunk egyik eredménye...

Elvállalná, de a színvonalas kurv@ min 20 000FT/fél óra

Ebbe is belegondoltatok?

-Reaper-23/F

2009. máj. 14. 02:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Inkább menj le a discoba és keress neki csajt. Vannak olyan (egyesek szerint igényes) plázacica kinézetű csajok akik bárkivel lefekszenek csak úgy.

Pénzt sem kell költened, simán örülnek ha mutogathatják magukat és f.szt kapnak. És ez szomorú, de tényleg így van, hányinger kerülget tőle, de gyakran tapasztalom...

Vagy szerezz neki a neten szexpartnert.

Amúgy ez hatalmas baromság, van aki 21 évesen is szűz, ő meg 17 évesen lúzerkodik. Nem tudom de én falnak mennék ha kiderülne a pasimról, hogy fiatal korában annyira hüyle volt, hogy qrvához fordult... ott is hagynám az olyan idiótát.

Mondd neki, hogy inkább várjon, vagy ha annyira vagány szedjen fel egy csajt. Te ne asszisztálj ehhez.

Vegyél neki guminőt...

2009. máj. 14. 06:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
előző hozzászólóval értek egyet, az én barátom is mesélte, hogy faterja 16.szülinapjára kurv@zassal akarta meglepni... hát örülök, hogy nem lett belőle semmi. én nem tudta volna ilyen fiúval járni.
2009. máj. 14. 08:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Kíváncsi lennék a haverodra, ha egy útszéli prostitól összeszedne mondjuk egy trippert (vagy bármi más "finomságot"), akkor tőled kérné, hogy intézz neki beutalót a bőr- és nemibeteg gondozóba?

Határozottan utasítsd vissza, szerezzen magának nőt, ha akar. Gondolom, neki nincs mersze ahhoz, amit tőled kér.

Azok a lányok, akik hirdetik magukat, azokkal telefonon kell időpontot egyeztetni, és a szolgáltatás ára az igényektől függ. De a legolcsóbb is úgy 10.000,- Ft/félóra ártól indul, és az ár utal a minőségre.

Ennyi pénzen már egy értelmes ajándékot is tudnátok neki venni.

A gond az,hogy a pip-show, go-gos helyek egyrészt korhatárosak, másrészt meg komolyabb pénztárcákhoz mértek.

Esetleg mondd azt neki, hogy a 18. szülinapján visszatértek a kérdésre, addig guminő vagy a sex-shop kirakat és a zsebhoki marad.... Vagy a neten kerestek egy csaj, akit felhívva bevállalja a dolgot.

Ennyit tehettek! Üdv!

2009. máj. 14. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!