Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretjük a szőrös puncit? MIért nem tartjuk már
nőiesnek?
én nem divatból szedem le hanem mert nekem és a barátomnak így tetszik. néha hagyok kis csíkot, de az a maximum. Szerintem így szexi, és higénikus, és még akkor se növeszteném meg ha a pasim kérné, mert undorodnék magamtól, ennyi. Ízlések és pofonok, ennyi
2009. máj. 12. 23:51
22/28 anonim válasza:
Szerintem nincs izgatóbb és szexisebb a világon, mint egy nőies, szőrös punci. Nem a térdig érő szőr a lényeg, nem a szőrre izgulok, de mindenképpen izgalmasabb és szexibb egy nő, h nem úgy néz ki mint egy ovdás. A bikinivonalat azért persze jó karbantartani. Eddig minden barátnőmtől kértem, hogy hagyja meg, szívesen teljesítették, nekik is kényelmesebb, én is úgy fazonírozom magam, ahogy nekik tetszik.
A tarzanos, meg dzsundelharsos és ehhez hasonló hozzászólóknak meg azt üzenem, hogy gondolkodjanak el, hogy hol lennének, ha az apjuk is olyan finnyás lett volna, mint ők.
Köszönöm!
2009. máj. 13. 03:08
23/28 anonim válasza:
Nem szeretem, mert lenézek és zavar az a sok szőr. De ha épp nincs párom, kb. 2-3 hetente egyszer megigazítom. Ha van párom, az első előtt rendesen leszedem a szőrt....aztán megbeszéljük, hogy kis csík legyen, vagy semmi.
És aki azt mondja, hogy nem lehet tisztán tartani, az kissé el van tévedve...
2009. máj. 13. 09:19
24/28 anonim válasza:
énis a nem borotválók táborába tartozok, a bikinivonalam persze karban tartom, az valóban igénytelen, ha a strandon kilóg a bugyiból. egyébiránt nem tartom magam sem igénytelennek, sem koszosnak, pedig menstruálok is, és akkor sem borotválom. amikor megjön, akkor meg lehet mosakodni/fürdeni többször is egy nap és a nedves törlőkendőt is feltalálták már. amúgy a szőrnek megvan a maga funkciója, ugyanis védi a hüvelyt attól, hogy bizonyos dolgok belekerüljenek, akár a ruhánkról. persze nem ezért nem szedem le, hanem mert kellemetlen, mikor szúr. eddig egyik pasim sem utasított el miatta. egyértek az előttem szólóval, anyáink sem szőrtelenítették, mégis megszülettünk, felneveltek minket és még tisztelték is őket.
2009. máj. 13. 10:30
25/28 anonim válasza:
Én sem borotválom le teljesen, csak a bikinivonalam igazítom meg. Egyszer még a kapcsolatunk elején ( a párom idősebb mint én) lecsupaszítottam magam és mikor észrevette, igencsak meglepődött és kérte, hogy ne tegyem meg többször, csak igazítsam meg. Azóta nem csupaszítottam le magam és jó is ez így. 21/l
2009. máj. 13. 14:17
26/28 anonim válasza:
Az én párom mindenhogy szereti, ezért nagyjából 2 havonta borotválom le. Olyan pasival, aki elvárja a napi borotválást, nem járnék. A pasik sem bírnák minden nap borotválni az arcukat, lábukat, hónaljukat, nemi szőrzetüket. Akkor a nőktől miért várják el? Semmi undorító és koszos nincs a szőrben. Persze nyáron ami kilátszik, azt le szoktam én is szedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!