Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretjük a szőrös puncit?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretjük a szőrös puncit? MIért nem tartjuk már nőiesnek?

Figyelt kérdés

Izgató tud az lenni nem igaz?

Ki,mennyire,hogyan,hol,milyen mértékben?

2009. máj. 12. 21:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
41%
NEM. Mégsem vagyok dzsungelharcos!
2009. máj. 12. 21:15
 2/28 anonim ***** válasza:
87%
én lány vagyok és borotválom, pedig a barátom azt mondta bárhogy tetszenék neki, de azért teszem, mert szerintem sokkal higiénikusabb, főleg ha menstruál az ember. meg gondolom a barátomnak is kellemesebb, ha orális szexnél nem meg szőrszál a szájába :D
2009. máj. 12. 21:16
 3/28 anonim ***** válasza:
71%

Ekőször is nem divat.A borotvagyártók,meg azok a férfiak találták ki,akik az orális szexet kedvelik,mert nekik így jobb,a nők meg alkalmazkodnak hozzá.Az,hogy a szőrzet betegség forrása,meg nem lehet tisztántartani hülyeség.

A férfiak sem borotválták le a nők kedvéért a bajszukat,meg a szakállukat,pedig sok nőt zavart csókolózás közben.Idővel ez a mánia is elmúlik,éppúgy,mint a többi.

2009. máj. 12. 21:16
 4/28 anonim ***** válasza:
28%

Leégne a bőr a képemről, ha a párom akár csak erősen "borostásodva" látna.. Szerintem az igénytelenség netovábbja, akkor se lennék rá hajlandó, ha a pasim direkt kérné. Higiéniai dolgokról nem is beszélve (szag- és testnedv-fogó) Ennél már csak a hónaljkutya gusztustalanabb...

20/L

2009. máj. 12. 21:18
 5/28 anonim ***** válasza:
83%
pont az ilyen felfogas miatt amit az elozo valaszolo tanusit:)
2009. máj. 12. 21:20
 6/28 anonim ***** válasza:
98%

Kedves tizen- és huszonévesek, akik szerint a hónaljszőrzet és a szeméremszőrzet gusztustalan és nem higiénikus: anyáitok és nagymamáitok ezek szerint gusztustalanok és piszkosak? Mert azt nem hiszem el, hogy itt mindenkinek a szülei és nagyszülei naponta lázasan borotválják a nemi szervüket meg a hónaljukat.

(Egyébként én borotválom, de aki meg nem, attól még lehet ápolt.)

2009. máj. 12. 21:22
 7/28 anonim ***** válasza:
96%
Régen az emberek még a lábukat sem borortválták de ez a divatőrület mindenkit elkap és elbutít és úristen szőr fúj :O Miközbe teljesen természetes és normális dolog és ma már mindenki szőrt hall már el kell ájulni úristen, én meg ettől vagyok rosszul nem a szőrtöl..
2009. máj. 12. 21:22
 8/28 anonim ***** válasza:
39%

hát elvileg pont a szőr teszi az egészet nőiessé meg hasonlok... de én akkor sem szeretem,sőt egyenesen undorodom töle :(

lányon : sehol ne legyen (láb,hónalj,punci stb.)

férfiak : lábon legyen máshol ne :P

nuygodtan pontozzatok le de a véleményre voltatok kiváncsiak.. :)

2009. máj. 12. 21:26
 9/28 anonim ***** válasza:
57%
Szóval. Én rengetegszer jártam úgy, hogy belragadt a vérzésem, büdös, undorító. Egyszer nagy dolgomat végeztem a wc-n és akkor beleragadt az is (fogalmam sincs hogyan, de valahogy mégis sikerült :S :(). Mondanom sem kell, azonnal mentem fürödni. Azóta borotválom.
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
jajj most olvastam vissza hogy a férfiakat nem is kérdezted :D bocsiiii figyelmetlen voltam:S előző :DD
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!