Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti hogy viselnétek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy viselnétek, ha sex közben a pasid valami pozicióból rosszul jön ki és ez véget hasba ütne? (jó erősen). Foglálkoznátok velle? Vagy mintha mi sem történt volna folytatnátok a sex-et. Tovább? (20é Lány)

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan gondoltad, hogy a hájréteg pajzsként működik, és nem fáj annyira ha hasba ütnek? :)

Ami azt illeti, rajtam van egy ilyen réteg, és megsúgom: nem tompítja a fájdalmat ütés esetén! Ugyanúgy fáj!

De azért inkább ne tapasztald meg! :)

2009. máj. 13. 07:57
 12/17 A kérdező kommentje:
köszike a kommikat..de sajna már volt részen olyanban h hasba üttek...meg gyomra is kaptam már..de az sem volt kellemes...:(.:)
2009. máj. 14. 21:31
 13/17 anonim válasza:
nekem most épp három törött bordám van szóval lehet leszállít volna a vörös köd..:D
2010. márc. 11. 16:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Rajtam is van néhány felesleges kg, de egyáltalán nem csillapítja az ütéseket. Akkor is ugyanennyire fájt mindenem, ha megütöttem, mint mikor vékony voltam...

Minek foglalkozol ezzel, ha bocsánatot kért, és már nem fáj? :) Megesik, hogy bénázik az ember...

2010. márc. 11. 17:22
 15/17 anonim ***** válasza:

az idegsejtek a bőr felső részén vannak, közvetlenül a hám alatt, az az irha asszem...

A zsír bedig a bőralja rétegen képződik, alkot szövetet, réteget... Úgyhogy máris megvan a biológiai magyarázata hogy miért nem tompítja a zsírréteg a fájdalmat kicsit se :) Nem az izommal érzékelsz(mert a fölött helyezkedik el a zsír) hanem az idegsejtekkel...

Amúgy meg ezen sztem ne problémázz, főleg ha elnézést is kér, hát istenem, a nagy hévben bárkivel megeshet egyszer-kétszer. Persze ha rendszeres az már gáz... De ezért az 1 alkalomért aztán igazán nem róhatod meg... nem bénázás kérdése, hanem csak úgy jött...

2010. márc. 11. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszeri alkalomnál, bármelyik fél is követ el hasonlót, a természetes reakció megállni egy pillanatra és megvárni, amíg a szenvedő fél késznek nem érzi magát a folytatásra, túldramatizálni vagy utólag felhozni felesleges, mert csak elveszi a másik kedvét és önbizalmát. Ha rendszeres a dolog, na akkor viszont már gond van...
2010. márc. 11. 18:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat. de még írhatok ha van kedvetek:):)
2010. ápr. 9. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!