Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy viselnétek, ha sex közben a pasid valami
pozicióból rosszul jön ki és ez véget hasba ütne? (jó
erősen). Foglálkoznátok velle? Vagy mintha mi sem
történt volna folytatnátok a sex-et. Tovább? (20é
Lány)
Fiú vagyok. De ilyen bármikor megtörténhet.Erről nem tehet, gondolom véletlen volt. Az ok ha fáj neked és ezért kicsit abbahagyjátok , de ne kezd el vele vitázni, hogy "jajjj miért nem figyelsz oda jobban" mert szegénynek elveszed az élettől is a kedvét.. :)
2009. máj. 12. 12:50
Ha jó erősen hasba ütne véletlenül azt biztos megérezném,szóval nagyon nem valószínű,hogy folyatatódna minden tovább.De gondolom ez azért neki is feltűnne.
Megjegyezném,hogy óvatosabban,játékiból felhoznám neki persze még néhányszor,hogy vigyázzon jobban.
Aztán mehetne a folytatás,ha nincs "sérülés" komolyabb.
2009. máj. 12. 12:52
hű, ilyet még nem is hallottam, pedig túl vagyok már néhány pasin.... de hogy akkor rögtön nem tudnám csak úgy folytatni az etyepetyét az is tuti! Szólnék neki kultúráltan, hogy azért óvatosan bánjon velem, aztán ha ez az eset rendszeres, akkor megmutatnám neki, hogy hol van az ajtó!
2009. máj. 12. 13:00
4/17 A kérdező kommentje:
nem vitakoztam velle..:) csak kicsit elzsibat a hasam ..mert a köldök tályékán találta ell..de nem haragudtam rá..:) köszike a válaszokat..de még várok többet is..:)))
Egyszer megtörtént, hogy véletlenül (a mozdulat hevében) belevágta a könyökét a fejembe. Vihogtunk egyet, megsimogatta a fejemet, folytattuk. Ha rendszeres, az már gond.
2009. máj. 12. 13:16
mi általában lefelejeljük egymást. olyankor kollektív röhögés meg buksidörzsölés aztán mehet tovább:D hasbavágás még nem volt szerencsére,de sztem abból se lenne nagy gond.
2009. máj. 12. 13:21
Az én "kedves" ex férjem állandóan a mellembe könyökölt bele. Hálát adtam Istennek amikor lelépett egy másik nővel!
2009. máj. 12. 13:30
szia!
Nade várj, utána mondott valami olyat , hogy "bocsi" , vagy "ha fáj, álljunk meg egy picit"? ez fontos lenne. Mert ha igen , akkor nem kell foglalkozni ilyennel, kicsit sutább volt a kelleténél, legközelebb jobban vigyáz.
De ha csak "folytatta"....na , akkor én automatice kirobbannék az ágyból :)
2009. máj. 12. 15:00
9/17 A kérdező kommentje:
Aham ..mondta ne haragudj..olyan félórára megálltunk..mert fájt nagyon is..csak én pont hanyadt feküdtem...mikor hasba nyomot..én pedig nem vok kövér..52kg lehet azért is fájt. a háj nem fogta föl..mert nincs is hájam..vagy lehet füg a testalkadtól is kinek h fáj..majd legközelebb ha megtörténik megint..én is adok neki 1-et.:))).köszönöm a válaszokat..::)))
Én tökön szoktam csapni a párom nagyon ritkán, ha rosszul fordulunk, vagy fáziskések, és már rossz helyen vannak testrészeink:S
Ilyen esetekben bármit csinálhatok....
Ha ő pocakon ütne az jelen pillanatban ugyan ilyen(ált a fiától kér ilyenkor elnézést)
2009. máj. 12. 17:32
Kapcsolódó kérdések: