Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves fiú lehet éretlen a szexhez?
18 éves lány vagyok, és egy hónapja kezdtem el járni egy szintén 18 éves fiúval. A pasinak előttem nem igazán voltak barátnői, szexuális kapcsolata sem hiszem hogy túl sok. Az a problémám, hogy szex közben szinte semmilyen hangot nem ad ki, ami engem borzasztóan zavar, mert úgy érzem, hogy nem élvezi a dolgot, pedig azt mondja, soha nem volt még olyan jó senkivel,mint velem. Amikor együtt vagyunk akkor például alig csókolmeg, és szex közben sem nagyon. Túl félénk, vagy mi lehet a baj? Légyszi segítsetek!
18/L
Szerintem ha nem ad ki hangot, akkor bele kell törődnöd. Ne akardd, hogy tegye az agyát, ne akardd, hogy nyőgjön csak úgy, ne akardd, hogy hangokat adjon ki csak úgy...
Az a csókos dolog meg valszínűleg azért van, mert még nem volt sok kapcsolata előtted. Igen, mondhatjuk, hogy félénk. Még nem rázódott bele ebbe a kapcsolatos dologba. Csókold meg Te, egyre gyakrabban, és majd megjön az önbizalma, és tudni fogja, hogy te is akarod, egy idő után azt veszed észre, hogy ő csókol téged.(:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!