Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 éves fiú lehet éretlen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves fiú lehet éretlen a szexhez?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, és egy hónapja kezdtem el járni egy szintén 18 éves fiúval. A pasinak előttem nem igazán voltak barátnői, szexuális kapcsolata sem hiszem hogy túl sok. Az a problémám, hogy szex közben szinte semmilyen hangot nem ad ki, ami engem borzasztóan zavar, mert úgy érzem, hogy nem élvezi a dolgot, pedig azt mondja, soha nem volt még olyan jó senkivel,mint velem. Amikor együtt vagyunk akkor például alig csókolmeg, és szex közben sem nagyon. Túl félénk, vagy mi lehet a baj? Légyszi segítsetek!

18/L

2009. máj. 12. 11:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

a baj oka, h. még nem volt senkivel előtted, szerintem.

majd idővel oldódik az én barátom is ilyen volt, de mára igazi macsó lett belőlle...stb minden téren. várd meg míg kibontakozik, ha nem történik meg mond meg neki, h. téged nagyonnzavar ha mondjuk nem nyög, vagy ha nem fejezi ki nyíltan mások előtt érzéseit...meg ilyenek.

hiddel előbb utóbb megoldódik majd a problémátok...:)

17/L (én is így voltam)

2009. máj. 12. 11:27
 2/15 A kérdező kommentje:
hát nemtudom, lehet, hogy így van, mármit hogy nem volt előttem senkivel, de lehet, ezt cikinek tartja...bár nagyon jól csinált mindent szóval nem gondolnám,hogy az első volt neki... de mindenesetre köszönöm szépen,megnyugtattál:)
2009. máj. 12. 11:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem biztos, hogy éretlenség, legfeljebb mások a szexuális szokásai mint neked.
2009. máj. 12. 11:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

első válaszló vagyok, figyelj nekem is minden rendben volt nagyon jó volt tetszett meg minden, de utánna oldódott fel ő is meg én is, nem vagytok még rég együtt, szóval ne fél az idő megoldja, ha nem meg már mondtam beszélj vele.

mi lassan egy éve vagyunk együtt és már semmi gond nincs, megoldódott, felszabadultak vagyunk!!!:)

ti is azok lesztek bízz benne!!!!!:)

2009. máj. 12. 11:31
 5/15 A kérdező kommentje:

bízok, bízok, köszönöm:))

azzal kapcsolatban meg, hogy mások a szexuális szokások, persze, megértem, de teljesen hangtalanul elmenni az már nagyon más, nekem pl lehetetlen.és az is hogy ne csókoljam meg a páromat szex közben, vagy pl az utcán..

2009. máj. 12. 11:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

nálunk ugyanez volt, bár mi pontosan tudtuk, hogy elsők vagyunk egymásnak. Ő sem adott ki hangokat, s ha néha kiszakadt belőle valami, akkor utána szégyellte magát. Félénk és gátlásos. Legalábbis a páromnál ez volt a diagnózis. És hosszú idő telt el, mire megváltozott. Biztosan nagyon szeret, és élvezi is, csak szégyelli, hogy ilyen hangokat ad ki. (10 éve vagyunk együtt)

Nálunk nem jött be, ha mondtam neki, hogy zavar, hogy nem fejezi ki nyíltan az érzéseit. Mások előtt mindig visszafogott volt, most is az. Kettesben pedig egyre felszabadultabb lett. De te ismered, neked kell tudnod, hogy mi hat rá.

Utcán megcsókolni: szájrapusziig tudtam eljutni kb. félév után, akkor is csak úgy, hogy 5 méteres körzetben ne legyen senki. :) Úgyhogy azt kezdtem el játszani, hogy adjon lopva egy puszit. Belement. :)

28/l

2009. máj. 12. 11:37
 7/15 A kérdező kommentje:
ez a lopvapuszis dolog dejó:D köszönöm:)
2009. máj. 12. 11:42
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a baratod nagyon koncentral is, hogy mindent jol csinaljon, es ezert nem tudja meg tokeletesen atadni magat az erzesnek. Az ido mindent megold, majd meglatod.

Mi is igy voltunk a parommal. Kellett nekunk egy fel ev amig feloldodtunk es el tudtunk lazulni.

2009. máj. 12. 11:53
 9/15 A kérdező kommentje:
igazad lehet, de annál nem kell nagy koncentráció,hogy megcsókoljon..:S és nem is az a félénk fiú,mert nagyszájú és közvelten, szóval nem a gátlásaival van probléma, itt most nem a szexre gondolok, hanem a nyilvánosság előtti csókról. egyébként köszönöm a válaszodat:)
2009. máj. 12. 12:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Sose legyen nagyobb problémád...
2009. máj. 12. 12:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!