Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melegeknél ki dönti el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegeknél ki dönti el, hogy ki a lány a szexben?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 00:48
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
gondolom a domináns hím
2009. máj. 12. 01:45
 2/7 anonim ***** válasza:
4%

Először is leszbikusoknak hívjuk őket.

Lényege: mindegyik kényeztesse a másikat, mindkettő felveszi mindkét nem szerepét

2009. máj. 12. 06:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy amikor két fiú szexel. Fiúkra a leszbit pedig nem mondják.
2009. máj. 12. 06:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak aktívak és passzívak. A passzívak a "lányok". Érdemes ezt tisztázni. Olyan is előfordulhat, hogy mind a két fél aktív vagy passzív, ezt is érdemes megbeszélni és egyenrangú félként kezelni a másikat.
2009. máj. 12. 08:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak aktívak, passzívak és akik mind2 szerepet kedvelik. De ez nem csak az ágyban derül ki, hanem az egész karakterből következtetni lehet rá. Tehát ahogy egy fiú irányít a szexben, itt is ő fog.

Ha két olyan meleg kerül össze, akik mind2 szerepet kedvelik, akkor nem tudom. Gondolom az dönt, hogy épp akkor mihez van kdvük.

2009. máj. 12. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Nincs olyan, hogy fiu vagy lány.Az egyik fiu nem lesz lány attól még, h meleg!!!
2009. aug. 16. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire vagy a primitív emberek csoportjába tartozó, de ha nem vagy az akkor valószínűleg ismered azt a mondást, hogy "akinek nem inge, ne vegye magára". Tehát a felállások primitív értelmezése

Aktív - aki berakja

Passzív - akibe belerakják

Uni - mindkettőt bevállalja

Ha két ugyanolyat kedvelő kerül össze akkor szerintem a farok paraméterek döntik el. Legalábbis én így szoktam.

2010. márc. 5. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!