Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mostani barátomnak nem nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostani barátomnak nem nagyon "érzem" a péniszét! 2.5 éve élek nemi életet! A legelső barátom aki elvette a szüzességem neki elég nagy volt (21cm)! Eddig 5 fiúval voltam. Miért nem "érzem"?

Figyelt kérdés
A mostani páromnak 18cm körülbelül. Nagyon benedvesedek mindig sex közbe és olyan mintha nem érezném...Miért van ez? Azt nem hiszem hogy ennyire ki lennék tágulva mert amikor beteszi viszont fáj!
2009. máj. 11. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azon a lyukon egy csecsemő is kifér,ezt sose feledd.Esetleg a hüvelyfalad nem elég rugalmas.Próbáld ki az intimtornát.Az segíthet.Illetve keressetek másik pózt.

Amikor beteszi azért fáj,mert nem vagy eléggé felizgulva a szexhez.Szóval több előjáték és intimtorna.

2009. máj. 11. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
54%
Atya világ... veled lehet gond.. a 18 cm-es is nagy, nemhogy a 21 cm-es....
2009. máj. 11. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom nem a méret a lényeg:D

De amúgy 18 nak már elégnek kéne lennie szerintem.

Milyen pózban szoktátok csinálni?

2009. máj. 11. 13:31
 4/4 A kérdező kommentje:
misszionáurs, lovagló, kutya (lovcsiba érzem)
2009. máj. 11. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!