Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én 16 éves srác, Az unokatesóm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 16 éves srác, Az unokatesóm 23éves Lány és beleszerettem. Most hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nincs barátja és állítása szerint neki az olyan srácok jönnek be mint én. Nos egy Büfébe dolgozunk minden nap 8-20óráig (kb) szóval sokat együtt vagyunk. A kérdés, hogy csináljam azt hogy lefeküdjön velem? Vagyis mit csináljak? Közeledjek hozzá? Esetleg beszéljek erről vele? Kérlek segítsetek!
2009. máj. 10. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha fel vagy készülve egy jó kis családi botrányra, beszélj vele nyugodtan!

Ha közvetlen unokatesó, gyorsan felejtsd el!

2009. máj. 10. 22:18
 2/8 hnle ***** válasza:
100%
Hát nem tom , szerintem valahogy verd ezt ki a fejedből hisz az uncsitesód!
2009. máj. 10. 22:18
 3/8 anonim válasza:
100%
Haat sztem ez eleg erdekes szitu :S... nem mindennapi dolog az tuti! Szerintem felejtsd el ot,hisz az unokatesod! Miert akarsz vele lefekudni?... ha ez a legfontosabb neked,akkor nem szeretd ot,csak a sex vonzz hozza! Ha pedig tenyleg szereted,akkor beszelj vele... legalabb fogod tudni,h neki mi a velemenye errol az egeszrol...de sztem ez hulyeseg...ilyen nekem meg se fordulna a fejembe! :) de Te tudod ...
2009. máj. 10. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

remélem csak vicc ez a kérdés!

Ha nem, akkor:

ha az unokatestvéreddel létesítesz szexet, akkor az bűncselekménynek számít. Mivel ő már nagykorú, baja is származhat belőle ha kiderül.

Ha a szülők tudják meg, akkor óriási botrány lesz belőle.Még akár utcára is tehetnek titeket.Ezt vérfertőzésnek hívják, és ha ne adj Isten gyerek is foganna, lehet hogy súlyos beteg lenne.

Van 1 ismerősöm, náluk is ez volt, őket is elég szépen "helybenhagyta" a család.

Szerintem ezt az ostobaságot nagyon gyorsan nverd ki a fejedből.

Az, hogy azt mondta, hogy olyan pasik jönnek be neki, mint te, az nem azt jelenti, hogy tetszel neki, hanem a te típusod tetszik neki.

2009. máj. 10. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgessetek a kapcsolatokról és mond ezt neki: képzeld az egyik haverom beleszeretett az utcsotesojába,te mit gondolsz a családi szerelemről,helyesled?! kb így kérdezd meg!:D
2009. máj. 10. 22:23
 6/8 anonim válasza:
88%

Sztem felejtsd el...1 mivel az uncsitesód a csládban nagy balhé lehet ebböl ami szinte biztos...sőt...2 ha bele is menne sztem nem azért mert ő is szerelmes beléd.Ha lefeküdne veled (amit nem hiszek h megfog tenni már bocsi)és ha abba is belemenne h összejöjjetek vagy vmi 1idő után úgy is rájönne h hülyeséget csinált és otthagyna.Nah meg 23évesen csak van annyi esze h ilyenbe nem megy bele.Főleg ha megis büntethetik érte.

Csak megjegyzem nekem is 1ik ismerősömmel így volt a család tíltotta ők 1ütt maradtak és sajnos addig jutottak h a csaj terhes lett és most 90%h sérült lesz a gyerek.Már csak ezért sem éri meg ez a kapcsolat ha akarsz gyereket. Vádr meg azt a lányt aki jobban fog tecceni az uncsidnál és hidd el gyorsan elfogod felejteni mert nem hiszem h ez igazi szerelem max fellángolás.

2009. máj. 10. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Először is nem bűncselekmény, de utód gyártásánál a genetikai hiba valószínűsége tényleg nagyobb. Persze gondolom, gyereket te se akarsz neki csinálni. A baj tényleg a családi botrány lenne, aminek ráadásul a lány inná meg jobban a levét, mivel ő az idősebb, neki kellett volna okosabbnak lennie.

A nagy baj az, hogy a te életed a rokoni szállal örökre össze lesz kötve vele. Szóval ha megtörténne, mindig ezzel az emlékkel kéne együtt élnetek, és szembesülnötök.

De nyugodj meg, nem hiszem, hogy egy 23 éves lány kezdene egy 16 éves fiúval, és a rokoni szál itt csak mellékes.

2009. máj. 10. 22:52
 8/8 A kérdező kommentje:

kössz mindenkinek a választ.

amugy "sajnos" eléggé kapható de énis félnék valahol belevágni a dolodba

2009. máj. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!