Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom és beleszerettem az unokatesóm főnökébe mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van párom a páromba nem vagyok már szerelmes de szeretem és ragaszkodom hozzá, ugyanakkor beleszerettem az unokatesóm főnökébe aki szintén belém szeretett csak az a baj hogy neki 2éves kapcsolata van és 5hónapos terhes a barátnője! nem tudom mit tegyek szeretnék a főnökkel lenni mert szeretem csók már volt de fogalmam nincs mit csináljak! kérlek segítsetek2008. júl. 15. 12:59
1/12 anonim válasza:
hey?! te megint az a kis bugyuta tyuk vagy aki a ferje fonokebe is szerelmes? mert kezd unalmas lenni! mit tegyek? LOL
2/12 A kérdező kommentje:
szia esküszöm nem én vagyok az!! unokatesóm intenzíven van tegnap ébresztették fel és szombat óta ezen gondolkodom hogy mit csináljak tegnapelött megcsókolt
2008. júl. 15. 13:05
3/12 A kérdező kommentje:
ja és 16 éves vagyok tehát nincs férjem
2008. júl. 15. 13:08
4/12 anonim válasza:
Felejtsd el a főnökét... főleg hogy kapcsolata van és terhes a barátnője is...
5/12 anonim válasza:
Hát én egyáltalán nem hiszem, hogy a főnök ott fogja hagyni miattad a terhes feleségét. Lehet, hogy most kicsit eltávolodtak egymástól szexuálisan a baba miatt, de ez el fog múlni, ha a baba megszületik. Te csak arra kellenél, jó lenne veled egy-két órát eltölteni. És mivel fiatalka vagy, be is dőlsz neki. Ha nem szereted a párod, akkor hagyd ott, de ne várd azt, hogy a főnök elhagyja a feleségét.
6/12 anonim válasza:
hmm...helyesen irsz. ez jo pont :)
az elottem szolonak teljes mertekben igazat adok. ha faj is, hogy massal latod, akkor sem veheted el a terhes baratnojetol (legalabbis tiszta lelkiismerettel!). nekik ez mar nem csak egy kis IZE, a gyermek orokre osszekoti oket. ne zuzd szet!
7/12 A kérdező kommentje:
aza baj hogy beleszerrettem és nem tudom egykönnyen elfelejteni! főleg hogy minden nap látom
2008. júl. 15. 13:20
8/12 anonim válasza:
oh. akit en szerettem 4 teljes allo evig lattam minden nap, orakon keresztul. majd beledoglottem mikor massal lattam, mast csokolt, massal toltott minden estet. igy jartam es hihetetlenul szar volt.
tavolodj el tole s idovel elhalvanyul az erzes, ha kurva nagy szerencsed van talan meg el is mulik. (nekem mar 2 eve halvanyodik, de hogy mikor mulik el azt csak az oreg a felhok kozt tudja)
9/12 anonim válasza:
Mit tegyél?Mász ki ebből az egészből,írod,hogy van barátnője aki terhes is.Nem lenne szép dolog egy ilyen kapcsolatba belemenni.Lehet,hogy nehéz lesz elfelejtened,mert látod,de próbáld meg.Mindenkinek jobb lesz úgy.
10/12 anonim válasza:
Ha ő kerül választás elé, valószínűleg a barátnője mellett dönt majd, ha mást nem azért, mert nem lesz nagy kedve tartásdíjat fizetni húsz éven át. Ezen gondolkodj el. Nem tudom mennyi idős, de valószínűtlennek tartom, hogy otthagy csapot-papot és elvesz téged, aztán boldogan éltek, míg meg nem haltok. Arról nem is beszélve, hogy ha így is lesz, nem rohannának -e meg a kétségeid, ha te lennél terhes az ő gyerekével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!