Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engem legjobban az izgatna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem legjobban az izgatna fel, ha egy lány lábfejét csókolgatnám, kényeztetném. Ez gáz? Csajoknak mennyire tetszik ez?

Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Lany vagyok...

es szerintem ezt azoktol a lanyoktol/baratnodtol kellene megkerdezd akiknek ep csokolgatni szeretned, mindenki mas es mashogy erzi ezt. az en baratom nem igazan a labamot csokolgassa inkabb mashol, de ritkan elofordul az. ez reszbol jo erzes de egyaltalan nem izgato

2009. máj. 10. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl tetszik, de csak teljes körű fürdés (vagy legalábbis intim+lábmosás után) után. Mert ha a láb tisztítása elmarad, akkor a csaj kellemetlenül érezheti magát, amikor a lába felé közeledsz... Amúgy jó dolog.. :)
2009. máj. 10. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:
nő vagyok! egyáltalán nem gáz a láb csókolgatás is nagyon izgató itt az a lényeg hogy nagyon erotikusan csináld és akkor biztosan élvezi az is aki eddig estleg vonakodott tőle. én szeretném:)
2009. máj. 10. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyéntől függ. Én szeretem, de nem mondjuk rögtön edzés után. :)
2009. máj. 10. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Kína és Japán környékén kérdezd: ott ennek komoly hagyománya van.
2009. máj. 10. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!