Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Próbálta már így valaki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálta már így valaki? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szeretem úgy dugni a barátnőm, amikor nekem közben nagyon kell pisilnem. De addig visszatartom amíg egyszer el nem megyek, aztán utána nem húzom ki hanem belecsövelek egy kicsit amíg ő nem szól hogy elég, azután úgy tovább dugom. Másodszor már nem mindig szoktam elenni de volt amikor úgy éreztem hogy még harmadszor is tudnék. Elvileg úgy tudom, hogy a férfiak nem olyan gyorsan "regenerálódnak" orgazmus után mint a nők, úgyhogy gondolom ezért nem megyek el mindig másodszor. A barátnőm azt mondja hogy ő csak érzi hogy belecsövelek, de semmi rossz érzése nincs, ezért csak arra lennék kiváncsi hogy ettől nem lehet semmi bajunk (főleg neki ) és van más is aki így szokta csinálni? Ha igen, milyen tapasztalatai vannak? milyen pózban? mi általában hátulról vagy ő van alul.
2009. máj. 10. 05:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az életkorod kb a 15 és a 17 év közé sorolnám.Tuti nem vagy tönn 17nél.Ha meg igen,akkor nem gyerek vagy még a szexhez hanem elmebeteg vagy.Minden esetre sürgősen hagyjátok abba,azért amit már itt elöttem leirtak.Komplett idióta vagy.De hogy a barátnődnek se legyen több esze...Ő fiatalabb lehet nálad.14-16év közt.Mert nem tudja ő se mi az h együtt lenni vkivel,te lehetsz neki az első ilyen kapcsolata...Tényleg nem tudjátok mit kell ilyenkor csinálni,csak valami gagyi porot néztetek ahol lepisilték egymást,azt azt hiszitek milyen király meg h ez igy a normális.
2009. máj. 10. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:
10.30 hozzászóló vagyok.csak szeretném megköszönni azok embereknek akik lepontozták a 100% os válaszomat 90% ra.na ennyit a műveltségről és tudásról.
2009. máj. 10. 18:00
 13/13 anonim válasza:
Hát nagyon nagy!Belecsövelsz a csajodba...Nekem is kell egy ilyen barátnő!Bár én csak fojtogatni és ütni akarok!grrr
2009. nov. 29. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!