Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálta már így valaki? Tapasztalatok?
Számomra ez egy undoító dolog és nem vagyok hívő de nem hiszem hogy ezeket a dolgokat amiket műveltek, a célnak megfelelően végzitek. De ízlések és pofonok, nem vagyok senki hogy ítélkezzem, csak így korán reggel ez sokkolt...
2009. máj. 10. 07:13
Szerintem gusztustalan, hogy belehuggyozol a barátnődbe! De hát vannak ilyen perverzek, meg mg ennél durvábbak is. A barátnőd össze is szedhet valami fertőzést, ebbe még nem gondoltál bele?
2009. máj. 10. 07:38
Hát én ezt nem engedném a barátomnak,de ha nektek jó..Csak akkor engedném,hogy lepisiljen a barátom ha megcsíp egy medúza és én nekem nem kell pisilni:D
2009. máj. 10. 08:34
Hát mindenki azt csinálja, ami neki jól esik, de fertőző lehet, gondolj bele hova és mit csinálsz? A barátnődnek lehet baja..
2009. máj. 10. 08:59
Hát ebből elég komyoly baja lehet pl: Hüvelyfertőzés, húgyúti fertőzés. Hiszen ha belepisilsz,onnan már átmehet a húgycsőbe is.Ezért kaphat húgyúti fertőzést is.Nekem már volt ilyen, idegen wc használata után,de elég kellemetlen,nőgyógyászhoz kell járni, antibiotikum,hüvelykúp stb...szal nagyon rossz,és ha egy kicsit is érdekel és szereted,akkkor nem teszed ki ennek a kockázatnak!
És szerintem,ha együtt vagy valakivel és szereted,akkor azt nem úgy mondjuk,hogy "dugom" meg "dugom tovább".
Ha megszereted és lefekszetek,vannak erre különböző és szebb megfogalmazási módok.Ez az én véleményem,de te tudod.
Pl én fél éve vagyok együtt a barátommal, nagyon szeretjük egymást de soha olyan szó ki nem esett a szánkon,hogy mi dugtunk az este pl.
2009. máj. 10. 09:33
egyet ertek az elottem levovel, egyreszt tulsagosan gusztustalan de gondoj bele ha elkap valami fertozest, o lehet h arra fog gondolni h megegyszer ilyen megprobaltatasnak nem teszi ki magat es vagy ott hagy es olyant kerse aki nem ennyire gusztustalan vele vagy pedig ha veled is marad tobbszor nem fogja hagyni h ezt muveld vele.
2009. máj. 10. 09:54
szia! te teljesen hülye vagy és nagyon primitív .arra gondoltál már hogyminek teszed ki a barátnődet ? ugyan is a vizeleted televan mindenféle bacival amivel nagyon nagy bajt okozhatsz .olyan fertőzést pl amitől lehet gyerekesem lehet a barátnőd is primitív hogy ilyet megenged én már a kérdésnél úgy kihajítanálak mint annak a rendje
2009. máj. 10. 10:15
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy hány évesek vagytok, és hogy hogyan védekeztek...
am meg... rohadt veszélyes és undorító is.
Sztem fordulj orvoshoz.. de a lány sem ép, ha ezt megengedi...
L/17
2009. máj. 10. 10:31
2009. máj. 10. 11:50
milyen hülye barátnő az aki hagyja hogy belehugyozzanak -.-
2009. máj. 10. 12:45
Kapcsolódó kérdések: