Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még így is fájni fog az első?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még így is fájni fog az első?

Figyelt kérdés

még szűz vagyok

nincs barátom de hihetetlenül szeretek valakit akivel nem járunk egyszerűen megbolondít :)azt hiszi hogy csak jó barátja vgyokés mindent megbeszélünk....azért érzi na mind1

szóval sokszor végeztem önkielégítést magamon és 2ujjnyira tág vagyok úgy tudom hogy ezáltal már át is szakadhatott a szűzhártyám de nem véreztem

néha már annyira kívánom az együttlétet hogy 100%ig biztos vagyok magamban és eltudom engedni magam

még sosem pettingeltem

határozott és romantikus típus vagyok

ezek után szerintetek mennyire fog fájni?

17/L

2009. máj. 9. 23:36
 1/6 anonim válasza:
100%
egy csomó lány azt mondta hogy húú annyira fáj... nekem nem fájt olyan mintha nem is az első lett volna. ha nem gondolsz ráá h fájni fog akkor nem görcsölsz és el tudod magad engedni... nem fog fájni:)
2009. máj. 9. 23:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, hogy feltérképezed magad, ez sokat segít majd ellazulni a későbbiekben. Én úgy vagyok vele, hogy amikor az első együttlétre kerül a sor, az csak akkor jár fájdalommal, ha nem engeded el magad. Ha viszont szeretes a pasid és teljesen átadod magad az élvezetnek, akkor nincs semmi fájdalom! Ezt már barátnőim is igazolták. Szóval ne izgulj! A kiszemelteddel kapcsolatban pedig azt tanácsolnál, hogy apró jelekkel éreztesd, ő fontosabb neked, mint egy "barát". Egy pillantásod minden érzésedet elárulhatja neki, csak jól időzítsés ne add fel! Sok sikert!:-)
2009. máj. 9. 23:41
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi :-)
2009. máj. 9. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
hát előszöris csak olyannal tedd meg akiben megbízol, akit tényleg szeretsz, nem csak úgy simán, hanem akit IGAZÁN szeretsz. aztán ismerjétek meg jól egymást, eleinte pettingeljetek sokat, így rájöttök, h kinek mi a jó és hogy. fontos az is h tudjatok beszélgetni erről a témáról. aztán ha mindez megvolt és elérkezettnek látjátok az időt, tegyétek meg és biztos nem fog fájni.
2009. máj. 10. 00:50
 5/6 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem fájt az első,ne parázz!!!!
2009. máj. 10. 02:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem fájt egyáltalán,sokkal rosszabbra számítottam,és féltem,de amikor ott vagy abban a helyzetben egy olyan személlyel akit szeretsz és soha nem akarod elveszíteni,akkor nagyon jó lesz,nekem is így volt:)És nagyon jó is volt:)És azóta is együtt vagyunk:)
2009. máj. 10. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!