Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, kipróbálnátok, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, kipróbálnátok, hogy milyen 2-3 vagy még több idegen férfival a szex, úgy hogy ti vagytok egyedül nők?

Figyelt kérdés
Magyarul egyszer életetekben kipróbálnátok milyen r*bancnak lenni,akinek minden nyílását betömik idegen pasik? Bocs ha durván fogalmaztam.:)
2009. máj. 9. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem próbálnám ki sohasem. Ugyanis nekem a szex nem csak az élvezetről, a test kielégítéséről szól, hanem sokkal többről. Arról, hogy olyannal úszhatok a mámorban és a gyönyörben, akit szeretek és viszont szeret.
2009. máj. 9. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem, nem izgat a dolog... Sőt egy pasi sem izgat, ha nem vagyok belé szerelmes. Hát igen, lehet, hogy régimódi vagyok, de nekem így megfelel...
2009. máj. 9. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Hát eszembe sem jutna.Undorítónak találom.....pföjjj..Miért téged foglalkoztat???
2009. máj. 9. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
nemtudom teljesen idegenekkel sohasem
2009. máj. 9. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

13:21

Teljesen egyetértek veled. Én undorodok a több pasis verziótól, és csak azzal fekszek le,akit igazán szeretek, és ismerek. És csak egy személlyel..többel nem.

2009. máj. 9. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
nem.
2009. máj. 9. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Nem!

Szerintem a szex két embere tartozik.

Én valahogy azt megalázónak érezném ha többen...nem vagyok régi módi de én így gondolom.

2009. máj. 9. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
58%
en csak olyannal fekudnek le akit szeretek,maskulonben ha megtortenne(amit kotvehiszek)akkor nem elveznem EGYALTALAN a szexet:mert tudom hogy a pasi nem szeret engem es en sem szeretem ot +szerintem tuti nem menne a szex egy olyan pasival akit nem szeretek
2009. máj. 9. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!