Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? Ti mit csinálná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Most leszünk egy évesek a barátnőmmel. Én 21, a barátnőm 20 éves. Minden nagy jól működik, nagyon szeretem őt,de egy dolog nem igazán működik a kapcsolatunkban, mégpedig a szex. Egyszerűen hiába próbálkozok nála legtöbbször elutasítást kapok mert, hogy Ő éppen nem kívánja! Ha mégis összejön a dolog akkor is csak pettingig jutunk ami azt jelenti, hogy legtöbbször kézzel elégít ki, néha szájjal is. Én úgy érzem, hogy mindig a legjobbat nyújtom neki, nincs olyan, hogy ne legyen orgazmusa. Ha kérdezem, hogy miért nem akarja akkor azt a választ kapom, hogy a lányok nem kívánják olyan sokszor. Hozzá kell tennem, hogy csak hétvégén tudunk találkozni ami azt jelenti legtöbbször, hogy pénteken délután lemegyek és vasárnap délután jövök haza. 2 éjszakát töltök ott. Napközbe nem is hozom fel a szex témát inkább miután lefeküdtünk, szóval nem is mondanám , hogy túl nagy lenne az igényem. Heti 2-szer szeretkezni szerintem nem sok. Amúgy ez a probléma kb. 2 hónapja áll fenn. Ezelőtt nem kellett "könyörögnöm" neki. Volt, hogy este, reggel is megkívántuk egymást. És persze Ő is kezdeményezett. Beszélgetni se lehet róla, mert mindig tereli a témát. Tanácsot kérnék , hogy mit csináljak ebben a helyzetben?
2009. máj. 8. 19:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia! Mi 8 éve vagyunk együtt a párommal. Kb 4 éve kezdődött ugyanez. Mintha elvágták volna. Hirtelen átváltozott egy tüzes vadmacskából szunyókáló lustácska házi cicussá. Azóta csak egyre rosszabb és én sem tudom mit csináljak. Az én tanácsom hogy ne húzd el azzal az időt hogy

majd biztos megváltozik,mert nem fog. És 8 év múlva azon fogsz keseregni hogy már végképp nem bírod és elvesztegetted a fiatalságod.

Sok sikert chris

2009. máj. 9. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!