Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitévő legyek? Ti mit csinálná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Most leszünk egy évesek a barátnőmmel. Én 21, a barátnőm 20 éves. Minden nagy jól működik, nagyon szeretem őt,de egy dolog nem igazán működik a kapcsolatunkban, mégpedig a szex. Egyszerűen hiába próbálkozok nála legtöbbször elutasítást kapok mert, hogy Ő éppen nem kívánja! Ha mégis összejön a dolog akkor is csak pettingig jutunk ami azt jelenti, hogy legtöbbször kézzel elégít ki, néha szájjal is. Én úgy érzem, hogy mindig a legjobbat nyújtom neki, nincs olyan, hogy ne legyen orgazmusa. Ha kérdezem, hogy miért nem akarja akkor azt a választ kapom, hogy a lányok nem kívánják olyan sokszor. Hozzá kell tennem, hogy csak hétvégén tudunk találkozni ami azt jelenti legtöbbször, hogy pénteken délután lemegyek és vasárnap délután jövök haza. 2 éjszakát töltök ott. Napközbe nem is hozom fel a szex témát inkább miután lefeküdtünk, szóval nem is mondanám , hogy túl nagy lenne az igényem. Heti 2-szer szeretkezni szerintem nem sok. Amúgy ez a probléma kb. 2 hónapja áll fenn. Ezelőtt nem kellett "könyörögnöm" neki. Volt, hogy este, reggel is megkívántuk egymást. És persze Ő is kezdeményezett. Beszélgetni se lehet róla, mert mindig tereli a témát. Tanácsot kérnék , hogy mit csináljak ebben a helyzetben?
2009. máj. 8. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem ciki neked, kérdezzd meg, hogy maszturbál-e, mert ha igen, lehet hogy azért nem kívánja :S
2009. máj. 8. 16:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy még soha életében nem nyúlt magához. :S
2009. máj. 8. 16:34
 3/8 anonim válasza:
87%
Es biztos vagy abban hogy mindig volt orgazmusa? Eleg sok lany szinleli az orgazmust, es lehet azert nem kivanja mert nem jut el odaig, es azt sem hiszem hogy meg sosem maszturbalt.
2009. máj. 8. 16:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy nincs titkunk egymás előtt, mindent megbeszélünk! Szóval nem hinném, hogy színlelné az orgazmust. Meg azért észreveszem ahogy megremeg mikor elmegy és ezt nem tudná csak úgy megjátszani. Az hogy nem maszturbált még nekem is furcsa...
2009. máj. 8. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs másik pasi a képben? Nem kezdett el fog.gátlót szedni, ami lecsökkentette a libidóját? Biztos maradéktalanul kielégíted? Nincs rossz élménye a szexszel kapcsolatban?

Megoldás: leülni négyszemközt és nekiszegezni a kérdést, miért nem kíván már úgy, mint régen? Ne engedd lerázni magad!

2009. máj. 8. 16:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre, hogy a fogamzásgátló miatt van ez. Kb. fél éve szedi. Hogy lehetne növelni a libidóját? Másik pasi tuti nincs. Hát mindig megkérdezem, hogy jó volt-e neki és azt mondja, hogy nagyon jó volt. Meg mikor beszélgetnék vele erről szoktam kérdezni, hogy valamit én csinálok-e rosszul és akkor is azt mondja, hogy nagyon jó velem.
2009. máj. 8. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor elképzelhető, hogy a fog.gátló a ludas...

Hogyan serkentsd? Figyelj rá minden idegszáladdal, romantikázzatok, kényeztesd minden módon (lelkileg, testileg). Hozd meg a vágyát pl. afrodiziákumokkal. Próbáljatok ki új dolgokat! Légy kreatív!

Mondani meg mindent lehet...Az én párom is mindig azt mondta, jó ez nekem így. Aztán szakított és kiderült, hogy mégsem volt jó minden csak nem merte a szemembe mondani. A mimikájából, nonverbális jelekből, a teste rezdüléseiből kell tudnod, hogy valóban jó-e, ahogy kényezteted! Annak higgy, ne annak, amit mond!

2009. máj. 8. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem itt gondok vannak. A heti 2 alkalom egyáltalán nem sok, ezt már tényleg szinte "elvárhatnád" tőle. Abban az esetben, ha tényleg a legjobbat nyújtod neki, akkor sajnos már nem sok mindenen tudsz változtatni, és szerintem ez egyáltalán nem is szükséges, ugyanis neki kell változnia. Nagyon aggasztó dolog, hogy nem képes elmondani, miért nem akar veled szexelni, mert az süket duma, hogy heti kétszer, még fogamzásgátló mellett is, nem kívánja. A gond csak annyi (mert gondolom fontos az a lány neked), hogy nem sok mindent tehetsz, mivel nem méltat arra, hogy elmondja neked a problémáid ezek szerint.
2009. máj. 8. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!