Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hallottatok a temetőben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok a temetőben szexelő tinikről?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 10:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
Úr Isten. :s
2009. máj. 7. 18:43
 22/28 anonim ***** válasza:
21%

Még aznap mikor felkerült napiszarra.

Persze, hogy ez az egész teljesen abnormális dolog, de most mégis a napiszarnak mi a fsz beleszólása van?

Legszánalmasabb oldal, amit valaha ismertem.

Remélem a szerkesztők büszkék magukra, hogy valószínűleg börtönbe juttatnak 1-2 embert.

Legalja.

2009. máj. 7. 18:51
 23/28 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó: kiváncsi vagyok,ha a te rokonaid sirkövein kefélnének mások,akkor sem tartanád e undoritonak.. és igen is jól tették,hogy ezt elintézték a napiszarosok. Én adidg ütném azt a k.rvát akit az én dédszüleim sirján pakolnak amig meleg,az 1-2 év börtönt megérdemelnek..NA ez a legalja nem a napiszar:S
2009. máj. 7. 20:47
 24/28 anonim ***** válasza:
71%

Akkor most olvasd el még egyszer, amit írtam..

Ha felfedeztél valami érdekeset, ami esetleg eddig elkerülte a figyelmedet, szólj (:

Akkor majd lehet válaszolok a többi irományodra is.

2009. máj. 7. 22:28
 25/28 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagyok teljesen hülye,látom amit írtál.EZek ellenér emégsme tarthatód elég gyomorforgatónak ahhoz,hogy börtönbe kerüljön e miatt valaki.Én pedig igen,és valakinek tényleg lépnie kellene már a sok szaros 14-16 éves elfajzott gyerekek ellen ..nincsenek ezeknek szüleik?semmi nem szent..És ebben nagyon tévedsz,hogy teszem azt a napiszarnak nincsen hozzá semmi köze..de ehhez mindnekinek köze van,mivel a temetőben úgyanúgy ott nyugszanak a rokonaink..
2009. máj. 7. 22:43
 26/28 anonim ***** válasza:
65%

Nos, igen... Hallottam. Meg is írtam róla a véleményem a saját kis oldalamon. Igazából szomorú, hogy ilyen beteg emberek vannak a világon, és a napiszar.com igenis jól tette, hogy a sajtó elé tárta az ügyet, hátha ezzel börtönbe juttat közülük 1-2-t, mert ODA VALÓK. Rea pedig, ha már ilyet csinál, vállalja fel... Szerintem.

Ja, és zombijános voltam, most először, tehát aki kérdezte, hogy én voltam-e az egyik kommentelő, az mostmár tudja, hogy nem. =)

2009. máj. 7. 22:52
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Én csak itt hallottam róla, róluk, nem is ez a kérdés kapcsán, hanem nem is tudom, hogy jutottam a hírhez...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..

ennek a kérdésnek a kapcsán. Fölrémlett, hogy olvastam a kérdést, de nem motivált semmi, hogy meg is nézzem, ezért nem foglalkoztam vele.

Jó persze tévét se nézek már vagy egy éve, és híreket is csak akkor olvasok, ha valami konkrétan érdekel...

De azt gondolom, hogy azzal, hogy fölkerültek a képek a netre, és aztán ide, erre az oldalra is eljutott a hír, még olyanok is találkoznak vele - lásd én - akik amúgy semmilyen szinten nincsenek benne a napi "szenzációkban".

Szóval a kérdésre válaszolva: hallottam.

És gyalázatosnak tartom, hogy valakinek az a "jó dili", ha más ember szeretteinek a sírján kufircol. Még ha csak "pózerkedésből" csinálja is. Az ilyen ember nem sátánista, hanem ostoba lotyó. Ez a véleményem.

De szerintem azzal többet ártunk, ha még neten is reklámozzuk...

2009. máj. 8. 16:20
 28/28 anonim válasza:
Ha jól láttam az egy elhagyatott temető volt.
2010. aug. 10. 13:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!