Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hallottatok a temetőben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok a temetőben szexelő tinikről?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 10:27
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
93%

Igen, benne volt a tegnapi blikkben.

[link]

no comment...

2009. máj. 7. 10:30
 2/28 anonim ***** válasza:
60%
Azok vámpírok voltak!
2009. máj. 7. 10:38
 3/28 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos egy kerületben lakom velük.

Ezek sátánisták!!! Undorító, ráadásul kiskorúak...

És iwiw+myvip felrakták a képeket! de már letörölték őket...

elég gáz..nagyon...

2009. máj. 7. 10:41
 4/28 anonim ***** válasza:
82%
Persze tele van a net! Napisz*rosok küldték el a rendörségre a blikknek a csaj sulijának meg a gyermekvédelmiseknek is ! Remélem lesz belöle valami...igaz a csaj csak 17 éves :S
2009. máj. 7. 10:43
 5/28 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó vagyok. a csajnak van még 1-2 képe iwiwen, a srác pedig 23 éves... :S tuti betegek...
2009. máj. 7. 10:44
 6/28 A kérdező kommentje:
Azért az durva, hogy magukkal vitték a gyereket. Meg, hogy képesek voltak ezeket a képeket feltenni netre. Nem tudom mit gondoltak, amikor ezt tették, de nagyon durva...
2009. máj. 7. 10:47
 7/28 anonim ***** válasza:
92%
nem tudom hogy gondoljátok, de szerintem jól tették hogy kiteregették ezt az ügyet. aki ilyeneket csinál ilyen beteg (mert sztem normális ember nem így viselkedik) az meg is érdemli.
2009. máj. 7. 10:49
 8/28 anonim ***** válasza:
62%
csávóka tuti börtön!! tutiiii!
2009. máj. 7. 10:49
 9/28 anonim válasza:
69%

Sziasztok

Megtudnátok adni ezeknek a beteg embernek a nevét akinek a képei fenn vannak. Remlem kapnak egy pár évet a sitten mindketten, hogy lehetnek ilyenek. Az ilyet én a gumifalak közé zárnám ott élje ki magát.

2009. máj. 7. 10:59
 10/28 anonim ***** válasza:
82%
fenn van a nevük a neten... legalábbis a csajé, de iwiwről már letörölték, myvipem meg nincs
2009. máj. 7. 11:02
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!