Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik multiorgazmusos férfi? Bővebben lent.
Arra lennék pontosan kíváncsi ha létezik multi orgazmusos férfi, hogy hogyan tanulta meg kezelni a magömlését?
Milyen módszerekkel tanulta meg nem elengedni az ondót hanem azt megtartani és a szexuális energiát keringtetni?
Mennyi ideig tartott multiorgazmusossá válni?
Végül! Sokkal jobban élvezitek a szeretkezést multiorgazmusosan mint amikor még egy aktus a magömlésig tartott, és várni kellett h merevedés legyen?
olvasom de az a probléma h csak olyan könyvet találtam fent az internetem amiben nincs ábra és ezért elég nehéz egy magyarázatot elképzelni
és azért írtam ki végül is a kérdést h ha valaki abból tanult és leírna 1-2 praktikát akkor az hátha segítene a fejlődésben
multi = többszörös xD
egyébként nekem is volt már és nagyon brutális :D
mikor éppen nem csinálok semmit pont a pc izmaimat próbálom edzeni és szerinte elég jól haladok mert a vizelést akkor hagyom abba amikor szeretném, igaz 1 hónapja gyakorlok de már olyan is volt h pár másodpercig vissza bírtam tartani az ondót, de mégis kijött.
vajon jó úton járok?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!