Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit lehet élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit lehet élvezni nekünk az análszexen?

Figyelt kérdés

Van aki ezt élvezi? De mi a jó ebben nekünk csajoknak?

Egyszer próbáltam, és nagyon rossz volt!

2009. máj. 4. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes magyarázatok... Mi az hogy nem arra való? Elméletileg a szánkat sem erre találták ki, mégis sokan szeretik az orális szexet. Szerintem sok mindentől függ hogy jó-e az anál, főként a pasitól, meg persze hogy a lány tényleg akarja-e.
2009. máj. 4. 21:40
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nagyon jó érzés az anális szex, persze nagyon be kell, hogy legyen indulva és sok síkosító szükséges. De seperec el tudok így élvezni!

22

2009. máj. 4. 21:47
 13/21 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó válaszoló: d*gnálak :D
2009. máj. 4. 22:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is gyarapítom azoknak a táborát akik szerint nem azért van az ott és nem higiénikus, ha megvannak az elökészületek akkor is fertözésveszélyes mert mosással nem távolithato el minden onnan bentröl sem.

Amugy nekem már néha székelés közben is megreped a végbélnyilásom mellett pedig még székrekedésem sincs, ugyhogy van egy olyan érzésem hogy nekem nem lenne tul jo az anális szex. Valakinek biztos megy valakinek meg nagyon rossz. Én nem támogatom.

2009. máj. 4. 22:23
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

20:48-as vagyok. Én írtam azt a hosszút.

"Mi az hogy nem arra való? Elméletileg a szánkat sem erre találták ki, mégis sokan szeretik az orális szexet."

Erről beszéltem... Biztos voltam benne, hogy valaki megemlíti.. :) Így van a szánkat sem arra találták ki, de már azt is lenézik akinek nem volt kuki a szájában még sosem vagy esetleg undorodik tőle. Vajon miért nézik le őket?

2009. máj. 4. 22:31
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

Ha már itt tartunk, a szex sem azért van hogy élvezzük és hogy védekezzünk hanem hogy szaporodjunk.

Nem azt kell nézni hogy mire való hanem hogy lehet-e másra is használni? ;)

2009. máj. 4. 23:06
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
2009. máj. 5. 11:09
 18/21 anonim ***** válasza:
86%

Szia

Én sem értem. Számomra rettenetes volt az anál. Próbáltam párszor mert sokan annyira istenítik. Amikor nem fájt akkor csak rossz érzés volt, mintha wcre kellene mennem. Amúgy eléggé fájt és kellemetlen volt.

Azóta még aranyerem is lett szóval én örökre elfelejtem ezt engem nem érdekel ott van a p.nám ha az nem jó valamelyik pasinak elmehet a francba :DDDD jó, hogy az orrunkba nem akarják már bedugni...

Én soha többet nem csinálom, mert nem jó érzés. Fel nem foghatom mi a jó benne.

2009. máj. 5. 11:51
 19/21 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az egyik legundorítóbb dolog amit ki lehetett találni.
2009. máj. 5. 19:37
 20/21 A kérdező kommentje:

Érdekesek vagyunk emberek, énrégen a szopást sem tudtam elképzelni, mondjuk az nem olyan mint az anál, szerintem össze sem hasonlítható...de mind1.

Ezek szerint valakinek nagyon bejön, és élvezi is!!Erre voltam kiváncsi!!!

Köszi

2009. máj. 5. 19:44
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!