Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit lehet élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit lehet élvezni nekünk az análszexen?

Figyelt kérdés

Van aki ezt élvezi? De mi a jó ebben nekünk csajoknak?

Egyszer próbáltam, és nagyon rossz volt!

2009. máj. 4. 19:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%

egyszer próbáltad?

hát én 1*sem de tudom hogy az 1.sokaknak fájdalmas próbálkozz tovább:)elvégre midenki él hal a sexért(na jó nem :D)

2009. máj. 4. 20:02
 2/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem nagyon egészséges, mert átszakadhat a végbél fala a hüvelybe és akkor a punidon keresztül fog kifolyni a kaka. De amúgy ahhoz nagyon fel kell izgatni a hölgyet és el kell lazulni teljesen. Egyszer próbáltam, nekem jó volt, de egészségügyi okokból inkább nem kísérletezem vele többet.
2009. máj. 4. 20:04
 3/21 anonim ***** válasza:
53%

ez szex? h a másik végbelébe dugod a péniszed?!

vagyis a tiedbe a párod?!

az kimeneti nyílás és nem arra van.

szex : 2 NEMISZERV (tudod mindegyik köre játszik benne)

az anál egyáltalán nem szex,hanem undorító beteg ember által kitalált hülyeség,aki nem tudott mit kezdeni unalmában.

2009. máj. 4. 20:05
 4/21 A kérdező kommentje:

Az az egyszeri próbálkozásom 4éve volt.

Azért kérdem hogy ebben mi a jó, mert én elképzelni sem tudom.Nekem is az kimeneti nyílás marad.

Pusztán érdekelne azoknak a véleménye, akik csinálják, és élvezik is.Mert vannak olyanok Tuti!!

2009. máj. 4. 20:13
 5/21 anonim válasza:
62%
Szerintem is undorító de nagyon!
2009. máj. 4. 20:30
 6/21 anonim ***** válasza:
75%

Most én abban 100%-ig biztos vagyok, hogy az olyan emberek pontozták le az elöttem lévőket akik imádják az anális szexet és utálatos tekintettel nézik hogy a többi ember milyen csúnyákat mond rá vagy hogy így nem élvezi olyan undorító... Engem is százasra lefognak pontozni, de vhogy nem nagyon érdekel, de akkor is elmondom a véleményem. Többször tettem már már fel ehhez hasonló kérdéseket. Én úgy gondolom, hogy az a hátsó lyuk nem arra való, hogy egy nem tudom hány centis pénisz ki-be járkáljon benne. A szexnek semmi köze a végbélnyíláshoz. Az csakis 2 nemiszerv "játéka". A hüvelyé/csiklóé és a péniszé. Tudom nagyon sokan úgy gondolják, hogy a száj sem arra való hogy puncit nyaljunk vagy oboázzunk, DE!

Régebben is biztos csinálták az anális szexet, csak akkor még nem volt ennyire felkapott téma. A férfiaktól kérdezném első sorban akiknek ez "létfontosságú" és a barátnőjük/feleségük megengedi hogy abba a lyukba dugják -csakazért mert szeretik őket, de biztos hogy nem élvezetből- mindegy nektek, csak lyuk legyen? Igen tudom ez a téma offol, de nagyon sok pasinak a mai világban már mindegy csak lyuk legyen és jó szoros.. Ennyi erővel 30 év múlva már a fülünkbe fogják dugni a péniszt? vagy talán a köldökünkbe?

A kérdésre válaszolva: Nem tudom, és nem is akarom megtudni mit élveznek ebben a nők. 20/L

U.i.: húúú mennyi mínuszt fogok kapni.... :D

2009. máj. 4. 20:48
 7/21 anonim ***** válasza:
78%

Érdemes elgondolkodni kedves utolsó válaszoló, hogy esetleg azért kaptátok a sok mínuszt, mert nem a kérdésre válaszoltatok...

Amúgy azt lehet élvezni, hogy rengeteg ott az idegvégződés és nagyon közel van a nemi szervhez. Például, ennyi erővel azt sem lehet élvezni, ha a melled nyalogatják? Valaki nem élvezi, valaki viszont megőrül érte. Egyénfüggő ez is, az is.

A kérdésre válaszoltam, az anál ellenesek most le fognak pontozni?

2009. máj. 4. 21:17
 8/21 anonim ***** válasza:
71%

Hát nem tudom, de nekem jó volt, nem annyira mintha a hüvelyemen keresztül izgatta volna a G-pontot, de jó volt. Engem is csak az frusztrált hogy nem elég higiénikus ez az egész. Edig egyszer próbáltam, 1 hete, de a barátom azóta is akarná, legalább 1 héten egyszer, de utána a hülyembe dugom a péniszét nyögök nagyokat és elfelejti.

Amúgy szeritnem azért szeretik, mert szűk a hely, és az nekik jobb!

Hát kb ennyi...

2009. máj. 4. 21:23
 9/21 A kérdező kommentje:

olvastam tegnap este egy srác kérdését is, ahol egy perverz csajról írt, aki kérte a fiútól az anált.Vajon ő ezt élvezte azért várta, vagy mert azt gondolta, hogy ez tetszik a fiúnak, és így akart nála jó lenni?!?Ki tudja, fene sem!

Engem komolyan érdekel, hogy ez válhat-e jóvá, minél többet csinálod mint a sima sexet, vagy mindig szar!!Érdekel a véleményetek!

2009. máj. 4. 21:23
 10/21 anonim ***** válasza:
55%
Én még nem próbáltam,de biztos ki fogom. A barátnőim szerint ez is olyan mint a vaginális szex,bele kell jönni és akkor nagyon élvezetes tud lenni. Amit el is tudok hinni,mivel jól irták előttem nagyon sok idegvégződés van a végbélnyílásnál ,belül pedig a hüvelyhez is nagyon közel van..én azt mondom rendszert nem szabad cisnálni belőle,mert pórul lehet járni csúnyán..na meg a higiéniai előkészületek sem maradhatnak el,mert könnyne az lehet a vége,amit pár napja egy srác irt le egy másik kérdésben..:-D
2009. máj. 4. 21:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!