Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy állsz a homoszexualitással?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állsz a homoszexualitással?

Figyelt kérdés

Láttam egyszer 2-fiút az utcán smárolni...

Elég furcsa volt... : D még így is,hogy bisex vagyok...

Ti hogy álltok ezzel? Láttatok már ilyet az utcán?

2009. máj. 4. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
21.sz. ide v oda, én betegségnek tartom. Nem kifejezetten utálom őket, inkább csak sajnálkozom rajtuk. De általában nem nyilvánítok hangosan róluk semmilyen véleményt.
2009. máj. 4. 20:29
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Felőlem legyenek, de azért mégse smároljanak előttem (egyik felállás se). Mondjuk én azt se nagyon bírom, ha egy lány meg egy fiú erősen nyalja falja egymást az utcán.
2009. máj. 4. 21:12
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Mindenkinek szive joga h azzal legyen akit akar és otthon azt csinál amit akar de nem az utcán kéne mert azért ez nem egy mindennapos, normális dolog (elvileg):-D
2009. máj. 4. 22:29
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

Tegnap láttam egy srácot, szűk fehér csípő farmer nadrágban, ami alól kilógott a RÓZSASZÍN "bugyija"!!!!!

Éppen egy tánclépést mutatott a barátjának egy parkban. Azt hittem rosszul látok.

2009. máj. 4. 22:49
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

A homoszexualitás... Nekem személy szerint egy bajom van velük... Nem nagy dolog, csak egy apróság. A gond az, hogy:

ÉLVE SZÜLETTEK!!!

Felőlem aztán, ha 4 fal között agyba-főbe szopják egymás f@szát, az nem érdekel. DE ne reklámozzák!!!

Tudom, hogy XXI század, minden sz@rt tolerálni KELL, de ez már nem megy, nem nyelem le. Elfajzott fattyúk, rohadt kriptatöltelékek, utolsó senkiházi, világtalan, sz@rrágó anyaszomorító selejtek!!!

Ez lenne a véleményem nagyvonalakban, és finoman szólva:)

Amúgy ha én ilyet az utcán látnék, megkeresném a hozzám legközelebb álló mozdítható tárgyat, és azzal vágnám őket nyakon, titkon remélve, hogy eltörik nekik.

Ha kell, a nagymamát dobom hozzájuk!:D

Azért álljunk meg egy szóra már! Szeretem látni, ahogy a fiatalok kézenfogva, mosolyogva, csókolózva sétálnak, jó érzés látni, hogy boldogok, és szeretik egymást, én is megmosolygom őket, a fiatalságomra emlékeztet, de a gusztustalanság, és abberáltság netovábbja ha a két búza egymást nyalja...pfúj.

-Reaper-23/F

2009. máj. 5. 01:14
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

Régebben nemnagyon bírtam a homokosokat... elfogadtam, hogy vannak, de előttem ne csináljanak ilyesmit, ha lehet, és majd a leendő gyerekem előtt se...

aztán olvastam a homokosokról egy párkapcsolati könyvben, biológiailag levezették, hogy miért is alakult ki bennük az, hogy saját nemük felé vonzódnak esetleg még úgy is öltözködnek mint az ellenkező nem

azóta elfogadom őket

könyv: Allan és Barbara Pease - Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők?

2009. máj. 5. 09:51
 17/19 A kérdező kommentje:

Hát engem nem nagyon zavar ha egy pasi és egy csaj...ő dolguk...mi is szoktunk barátommal,és régebben barátnőmmel is...mi dolgunk ha néznek,hadd nézzenek..: D

Heni

2009. máj. 5. 19:47
 18/19 anonim válasza:
100%

engem csak az zavar, amikor egyesek ezt betegségnek bélyegzik, vagy nyomdafestéket nem tűrő módon gyalázkodnak. attól nem beteg az ember, hogy meleg. ha a másik oldalról nézzük, ennyi erővel az a beteg, aki hetero. a homoszexualitás mindig is létezett és nagyon sok szenvedést okozott a melegeknek arokban a korokban, mikor ezt nem fogadták el, sőt üldözték. (Lásd: Túl a barátságon. Nagyon sokan leszólják a filmet, de hitelesen mutatja be mit kellett átélniük) A szerelem egy tiszta és el nem rejthető érzés, ebben szerintem mindenki egyetért. Miért ne mutathatnák ki ők is az érzéseiket, mint a heterok? Normális keretek között, persze. Mert csókolózhat bárki az utcán, nem szentségtörés az, akinek meg nem tetszik az tényleg könnyedén megteheti, hogy elfordul. Persze mikor már nyúlkálás vagy "ruhás szex" megy a nyílt utcán, az a heteróktól ugyanolyan pofátlanság mint a homoszexuálisoktól.

És ne a gyereked előtt? Miért, a gyereked elől titkolni fogod, hogy ez létezik? Vagy nem fogod tudni elmagyarázni, mit jelent? Semmi sérülést nem okoz a gyerekben a homokos párokat lát, amennyiben a szülei tudják ezt a témát a helyén kezelni.

Nekem van egy leszbikus barátnőm. Ugyanolyan csajozási hajlamai vannak, mint egyes hetero pasiknak, ugyanúgy szereti kiélni magát és ezzel együtt értékes ember. Szerintem pont olyan mint mindenki más. Jómagam biszex létemre szintén nem tartom magam különlegesnek sem betegnek. Én pedig a másik típus vagyok, aki sokkal visszafogottabb a kapcsolatok terén :)

A gyalázkodóknak pedig: Anyukád nem tanított meg beszélni?! Vagy te felsőbbrendűnek érzed magad, azért ítélkezhetsz így mások felett? És ez minden hasonlóan kedvesen fogalmazó embernek szól. Tudom, hogy nagyon sokan vannak akiket visszataszít az a túlzás amit a melegfelvonulásból mutattak. De kíváncsi lennék ezek közül hányan voltak jelen ott! Vagy mindenki a tvre hagyatkozik?? Azért a melegek nagy többsége nem ilyen sarkos, nem szabad ezek miatt elítélni mindenkit. A heterok között is vannak olyanok akik megbotránkoztató dolgokat művelnek, akkor most ítéljük el a hetero társadalmat? Ez elég nagy hülyeség, szerintem. Aki pedig nem tud kultúráltan írni, ne vegyen billentyűzetet a kezébe. Vagy miért kell ilyen nagyon felháborodni egy egyszerű kérdésen? Csak nem fél az illető valamitől?..

2010. febr. 4. 22:52
 19/19 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem is egy betegség.Felőlem a zárt ajtók mögött azt csinálnak amit akarnak,de az utcán ezt nem kéne felvállalni, hogy ez normális meg minden.
2011. jan. 23. 18:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!