Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy állsz a homoszexualitással?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy állsz a homoszexualitással?

Figyelt kérdés

Láttam egyszer 2-fiút az utcán smárolni...

Elég furcsa volt... : D még így is,hogy bisex vagyok...

Ti hogy álltok ezzel? Láttatok már ilyet az utcán?

2009. máj. 4. 19:22
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Lány vagyok,és a lányokat jobban szerettem,de van barátom...

Őt nem zavarja,de engem azért kicsit igen...

Ti hogy álltok ezzel ? : D

2009. máj. 4. 19:23
 2/19 anonim ***** válasza:
54%
Nem szeretem a radiátorokat. Nagyon nem.
2009. máj. 4. 19:26
 3/19 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem mindenkinek szíve joga hogy dönt. Ha nem előttem csinálják legyen az hetero, bisex, lezbi vagy homoszexuális addig nekem nincs ellenvetésem, nem a csókolózásra gondoltam. Sokszor láttam már csókolózni őket.
2009. máj. 4. 19:28
 4/19 anonim ***** válasza:
90%

Homoszexuális vagyok és ezért el is fogadom, de kezd túl sok homoszexualitást firtató kérdés lenni itt. Szerintem.

Utóirat:Ritka, hogy azonos neműek vannak olyan bátrak, vagy őrültek, hogy csókolózni mernek az utcán... Nagyon ritka.

2009. máj. 4. 19:33
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
Senki nem parabncsolhat a szívének a homoszexuálisak és a leszbikusak sem, egyszerűen rájöttek hogy a saját neműkkel jobban szeretnek lenni, ennyi kész... el kel őket is fogadni...lehet tényleg fura látni ilyet utcán élesben, hogy smárolnak me sokak számára undorító is,de ez van...
2009. máj. 4. 19:39
 6/19 anonim ***** válasza:
80%
elvileg semmi bajom veluk, vannak ismeroseim es joba vagyunk de azert megis....ha az orrom elott csokoloznak, fordul egyet a gyomrom, nem tudom miert. na meg filmben,stb a lany-lany kombnacio jobban mutat es mivel mar en is osszekerultem uvegezeskor lannyal, azt hittem h azzal rendben lennek. de 1 koncerten vegig elottem smarolt 2 csaj, hat oszinten, ugyanolyan rossz volt nezni mint 2 fiut. azonkivul en egyedul a noies viselkedest nem birom a fiukban.
2009. máj. 4. 19:51
 7/19 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem divat lett a mai világban melegnek lenni. Utánozzuk Amerikát mindenben, hát a melegségi arányban miért ne tegyük mi? Szerintem Isten azért teremtette a férfit és a nőt, hogy Ők párosodjanak, a melegség betegség. Szerintem.
2009. máj. 4. 19:58
 8/19 anonim ***** válasza:
62%
Az nem kifejezés hogy ellene vagyok.
2009. máj. 4. 19:59
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

lány vagyok és ha 2 lányt látnék maximum elmosojodnék rajta mert számomra elképzelhetetlen de ha 2 fiút akkor elkapna a hányinge: S

BOCSIKA NEM TUOM MIÉRT

2009. máj. 4. 20:06
 10/19 anonim ***** válasza:
76%

Engem nem érdekel ha neki jó az, akkor csinálja, senkinek semmi köze hozzá mit csinál a hálószobájában. De ne reklámozza, ne mutogassa magát ,ne vonuljon fel az Andrássy úton segget rázni és akkor a kutyát sem érdekli, h az, ami.

Csinálja ha neki jó, szerintem undorító, nem undort kelt ha arra gondolok, h két fiú egymással, de hát így működik az ember sorry, ez van. Attól még ha jó neki csinálja. A spenótot sem szeretem sőt ha ránézek hányingerem lesz, mégsem borítom a fejére annak, aki szereti sőt nem is nézem le ha azt mondja, h ő szereti. De ne akarja erőszakkal lenyomni a torkomon és ne hangoztassa, de az igen is jó, és ha nem eszed meg meg ha undorítónak tartod nem vagy ember.

2009. máj. 4. 20:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!