Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tud elmenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud elmenni a barátnőm az ujjazástól?

Figyelt kérdés
Már le is feküdtünk és úgy volt orgazmusa a barátnőmnek de ha ujjazom vagy orálisan próbálkozom nem tud elmenni. Mi lehet az oka? Rosszul csinálom? Hogy csináljam?
2009. máj. 4. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
ujjazástól én se tudok elmenni, csak ha kinyal. 18/l
2009. máj. 4. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
próbáld meg úgy csinálni h bedugod az ujjadat és a hüvely falát elkezded izgatni. ( símogatni vagy tapintani ) ezt szerintem minden lány szereti és jobban is élvezi. hátha így sikerül elmennie. de amúgy közbe természetesen húzogasd ki-be az ujjad :)
2009. máj. 4. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
ja amúgy előző vagyok. nem biztos h eltud így menni. de egy próbát megér =)
2009. máj. 4. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:

A mostani barátom fogalmam sincs mit művel az ujjával de én a plafonon vagyok tőle. :D Viszont régebben (az előző barátomnál) jónak éppen jó volt de semmi extra.

Szóval lehet, hogy neked kéne ügyesedned... mikor a bnődet ujjazod próbálgasd több féle képen és mondd meg neki, hogy szóljon mikor tetszik neki. Az, hogy megkéred, hogy így segítsen egyáltalán nem szégyen, hiszen mindenki máshogy szereti és ha tanulsz belőle csak neki lesz jobb. :P

2009. máj. 4. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:

en sajnos pont forditva vagyok. ujjazastol mindig, szeretkezes kozben soha. leirom h nekem mi az ami nagyon bejon, amitol perceken belul elmegyek, hatha segit.

ujjazaskor tartsd fennebb a kezed es 1 ujjadat tartsd a csikloja folott. igy ahogy mozgatod ki-be a kezed, egyben a csiklojat is ingerled. kicsit kenyelmetlen szamodra mert ki van torve a csuklod de megeri :)

vagy tartsd lennebb a kezed, igy melyebbre be tudsz erni. tapintsd ki a g pontjat es ugy mozgasd az ujjad h azt nagyon jol surold minden alkalommal. valamint a huvely koruli resz is nagyon erzekeny, az okloddel finoman azt is nyomd ahogy ujjazod.

az is nagyon jo ha benne lassan korozol az ujjaddal.

a poz is szamit. probaljatok ki h a labadra fekszik avgy tesztek ala 1 parnat h a csipoje magasabban legyen es a plafon fele nezzen. vagy huzza fel a labait, mintha ossze akarna kucorodni.

oralisnala labai es a lenti zona nezzen a plafon fele, hogy a fuleid erjek a combjat.

2009. máj. 4. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ujjazás közben hüvelykujjaddal izgasd a csiklóját, attól garantált lesz a siker.
2009. máj. 4. 20:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Majd próbálkozunk:D
2009. máj. 5. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!