Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen volt az első élmény, amikor kukit vettetek a szátokba?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 18:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%

Hát nekem egyszer volt ilyen...amikor elvesztettem...hát nemtom...: D álitólag tehetséges vagyok a volt barátom mélytorkosnak hív azóta... xD de nem volt olyan nagy szám sztem..

csak megtörtént..: D nem éreztem töle semmit

2009. máj. 4. 19:26
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
én iszonyatosan izgultam,hogy ne csináljak semmit rosszul és jó élmény legyen a barátomnak.Agyonra paráztam magam előtte,de most már nagyon felszabadultan tudom csinálni és nincs rá panasz,sőt ;)
2009. máj. 4. 20:09
 13/29 anonim ***** válasza:
85%

nekem nagyon furcsa volt az egész..

akkor éreztem először pl az illatát, ez is meglepő volt (előtte sosem gondolkoztam azon, hogy egy kukinak is lehet szaga).

az ízét (sós) érdekesnek találtam..alapvetően jó élmény volt az egész.

2009. máj. 4. 20:10
 14/29 anonim válasza:
85%
Hát először én is úgy voltam,h én biztos,h nem fogom bevenni a számba..idővel ez máshogy alakult:)kajak jött egy olyan érzés,h "itt az idő"..xD De végülis jó volt!:)
2009. máj. 4. 20:18
 15/29 anonim ***** válasza:
87%

Én már nagyon vártam! Még szűz voltam meg ilyenek sokat ábrándoztam róla h majd bekapom meg h majd miket csinálok vele...

Jó érzés volt nagyon!!! Izgató!!!

2009. máj. 4. 20:19
 16/29 anonim ***** válasza:
85%
Nekem semmi kedvem nem volt hozzá, de a barátom annyira akarta, hogy megtettem. Mostanában is előfordul, hogy nem szeretném, ha látom, hogy neki jól esne, akkor megteszem. Viszont máskor nagyon jól esik csinálni, és tényleg izgató, és teljesen beindulok tőle:D
2009. máj. 4. 20:29
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
Én is nagyon vártam..talán jobban is,mint a rendes szexet:-)Azóta is függő vagyok,belehalnék ha a barátom nem szeretné az orális szexet:D
2009. máj. 4. 21:31
 18/29 anonim ***** válasza:
77%

Ááh, én imádom.

A legelső szerintem nagyon meghatározó élmény volt.. felejthetetlen. Még most is úgy gondolom, hogy az volt a legjobb. Pedig azóta sokszor csinálta már a barátomnak (:

2009. máj. 4. 21:53
 19/29 anonim ***** válasza:
44%

ÓÓHHH, ÁHHH, mikor a szerelmem fasza először volt a számban, istenem közben masztiztam... leírhatatlan.

És telitöltötte a számat, ohhh, imádom. A barátnőim nem kedvelik, de ők bénák.

Ohhh, imádom a faszt.

2009. máj. 4. 23:57
 20/29 anonim ***** válasza:
81%
nem volt jó... a második se meg a harmadik se, de látom ahogy a párom élvezi és ezért megszerettem :) az ízét utálom, de kibírom érte, és én is visszakapom a hasonló kényeztetést :) úgyhogy megéri megszokni :D
2009. máj. 5. 09:54
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!