Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, milyen volt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen volt az első élmény, amikor kukit vettetek a szátokba?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 18:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
70%

velem ilyen még nem volt,mivel még barátom sincs de már várom :)

neked?

2009. máj. 4. 18:30
 2/29 A kérdező kommentje:
Ööö, én fiú vagyok. :)
2009. máj. 4. 18:31
 3/29 anonim ***** válasza:
72%
A kettő nem zárja ki egymást :) (már, h te fiú vagy, és a kérdésed). Szerintem nem rossz érzés, eléggé izgató, ha konkrét akarok lenni :)
2009. máj. 4. 18:34
 4/29 anonim ***** válasza:
81%
Nekem először furcsa:-)) Most már jó;-))
2009. máj. 4. 18:34
 5/29 anonim ***** válasza:
83%
Hát nekem izgató volt, meg is lepődtem magamon, h így tudtam élvezni a dolgot :)
2009. máj. 4. 18:35
 6/29 anonim ***** válasza:
83%
nekem inkább az az izgató, amikor látom, hogy izgatja a pasimat :))
2009. máj. 4. 18:38
 7/29 anonim ***** válasza:
83%
izgalmas, jó, és tudtam, hogy neki is az, és ettől még jobb volt + szép bókokat mondott és ezektől igazán belelendültem...:)
2009. máj. 4. 18:40
 8/29 anonim ***** válasza:
83%
nagyon jo volt,meglepodtem magamon mert azt mondtam hogy soha sem fogom bevenni senkinek sem,nah de tevedni emberi dolog;)
2009. máj. 4. 18:45
 9/29 anonim ***** válasza:
80%
Öszintén, elöször fura volt, ugyanis én megfogadtam amikor összejöttem a barátommal, hogy én soha se fogom megtenni. De aztán mégis megtettem, elsönek fura de aztán nagyon jó. Főleg amikor olyan szép bokokat hall az ember, amit még elötte seha sem. Meg nagyon jó látni amikor a pasid teljes izgalomban van, és hogy nagyon jó neki. Ha esetleg nem lenne kedved hozzá és ugy kezdenél neki, akkor nézd közben a pasid arcát, tuti hogy megjön hozzá a kedved és élvezni fogod te is. És ezt a törödést, odaadást, kényeztetést visszonozni fogja, nem is akkárhogyan.
2009. máj. 4. 18:56
 10/29 anonim ***** válasza:
71%
Az első sz**r mert kényszerítettek.Aztán volt valaki aki kivárta míg magamtól akarom,és onnantól kezdve nagyon élvezetes!!!
2009. máj. 4. 18:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!