Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem akarok vele smárolni?

Figyelt kérdés
Nem akarok smárolni még szex közben sem a szeretőmmel, mert undorítónak tartom ahogy ő smárol, de nem tudom hogy mondjam el neki, úgy, hogy ne bántsam meg. Ötletek?
2009. máj. 3. 21:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
....mit értesz azalatt hogy undorítóan smárol? O.o ja és fiu vagy lány? az se mindegy mert egy fiunak könnyebben meg lehet mondani mint egy lánynak...próbáld meg te irányítani a smárolást
2009. máj. 3. 22:05
 2/19 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy téged tökre beindít, ha nem csókoloztok, csak dugtok.Szopogasd az ujját helyette.Tudod, ez olyan elérhetetlen dolog.
2009. máj. 3. 22:06
 3/19 anonim ***** válasza:
49%
sztem menj pszichológushoz .... csókolózni undorító de a szex meg nem ?? cseszd meg ...... hihetetlen milyen emberek vannak
2009. máj. 3. 22:07
 4/19 A kérdező kommentje:
Fiú...és valahogy a szája gusztustalan :S nem tudom megmagyarázni jobban. de egyszer hányingerem lett csókolózás után! Ő meg szeret velem smárolni!
2009. máj. 3. 22:12
 5/19 A kérdező kommentje:
Egyébként a pénisze higiénikus, borotválja és megmossa szex előtt de a fogaival meg a szájával nem törődik és rágót se szokott bevenni ami engem kifejezetten taszít.
2009. máj. 3. 22:17
 6/19 anonim ***** válasza:

Hm, hát érdekes... Kellemetlen, mert nem állhatsz azzal oda elé, hogy "figyi szivi, büdös a szád és hányhatnékom van tőled"...

Nekem a barátomnál van fogkefém és fordítva is. Igaz, egyikünknek sincs gondja ezzel, nem azért írom, de mi együtt szoktunk fogat mosni, amikor úgy adódik. Esetleg egyetek valami sütit, majd mondd, hogy mossatok együtt fogat, mert az tök vicces. (Egyébként tényleg az, mi rengeteget szoktunk ökörködni közben. :) ) Hátha megszereti...

2009. máj. 3. 22:29
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, de ki is akarok zárni teljesen a csókot, mert vele attól nagyon undorodok még akkor is, ha a fogát megmosta :( valahogy bennem maradsz az az érzés mikor majdnem elkezdtem öklendezni csók után...
2009. máj. 3. 22:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Csók nélkül viszont nehezen működhet egy kapcsolat, ebből egy idő után lesznek problémáitok.

Egyébként szereted őt?

2009. máj. 3. 22:37
 9/19 A kérdező kommentje:
Csak szeretőm, és nem vagyok szerelmes belé de jó vele a szex úgy egyébként. Egyébként imádok csókolózni, akkor ha az illető ápolt és jól csókol :) csak vele nagyon nem...
2009. máj. 3. 22:40
 10/19 anonim ***** válasza:
44%

OMFG.....szó szerint hihetetlen emberek vannak Oo

ne haragudj h ezt kérdezem, de akkor mégis hogy a francba vagy képes vele együtt lenni??

vegyük az alap /normális/ helyzetet.. akivel lefekszik az ember (többször is, nem csak kaland), azt általában szereti és szerelmes belé és kívánja csókot is, szexet is vele és csak vele. namármost, én nem igazán tudom elképzelni sem hogy szerelmes legyek valakibe akivel egy csók szerintem undorító, vagy bármi más vele/rajta undorító. ha meg nem vagyok belé szerelmes, akkor miért is fekszem le vele és miért vagyok vele együtt??

amit írtál, ez eléggé...nonszensz. basszus....igénytelenségből jeles.

2009. máj. 3. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!