Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára, hogy már smárolni akarok?
Az ajkaddal harapdáld az ő ajkait. Az már a csók előszobája. Tetszeni fog neki, és hagyni fogja a többit.
Na persze finoman és gyengéden csináld, mintha csak játszanál! Egyszerű!!!
Mereven nyújtsd ki a nyelved előre, erősen csukd be a szemed, dőlj előre és várj. Meglátod ez 100% bejön.
Otthon tükör előtt gyakorolhatod hogy ne legyen gáz majd élesben.
Egymás után add a szájrapuszikat a szájára,közben az alsó ajkát bekaphatod,majd nyitva hagyod a szádat..annyira nem lehet hülye hogy ő nem nyitja ki..aztán átdugod a nyelved és onnantól már ráéreztek. :) Remélhetőleg Te a pasi vagy,mert ha a lány akar kezdeményezni,az olyan nem tudom milyen fiúról tanúskodik. :)
18/L
Köszi!
Az ami az alsógatyám alatt van az arról tanúskodik, hogy fiú vagyok. :)
Nehogy bedőlj ennek az idiótának!!:
tegnap 08:23
Ez egy marhaság amit írt! Biztos nincs több 10 évesnél!
igy volt ez nálam is!
1xerüen nem akarta használni a nyelvét a gyerek...s mondtam nki,h "használd a nyelved is"erre ő:s ha nem akarom.utána meg ment minden magátol szoval...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!