Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kényeztessem a barátomat?
Figyelt kérdés
3 és fél hónapja vagyunk együtt, nagyon szerejük egymást! Másfél hónapja feküdtünk le egymással, mindekettőnknek első volt! Ő kényezetet orálisan, de nekem nem engedi h csináljam( ennek örülök, mert nem szeretném csinálni), mert szerinte nagyon k..s, és megalázó lenne számomra! Ha nincs szex(pl szülők miatt) akkor ő kényeztet, én viszont így nem nagyon tudom (max kézzel, de én meg azt nem szeretem..) ! Ő állandóan csókolgat, simogat! Én szinte sosem csókolgatom:(, lehet önző vagyok és azt várom h ő kényeztessen! Ma volt egy olyan kijelentése h vicces, h csak ő elégít ki engem!! Ez kicsit rosszul esett, úgy érzem hiánya van! Lehet nem elég neki csak a szex?! Nem akarom elveszíteni! Azt mondja h nagyon szeret, és csak engem akar örökre! Lécci adjatok tippeket h hogy kényeztessen, mit szeretnek a pasik? (orális szexet ne írjátok, azt nem akarja) 18/L2009. máj. 2. 20:26
11/11 A kérdező kommentje:
A volt pasimnak csináltam, de nem feküdtem le vele! Ezért írtam h a mostani volt az első! Amgy én nem akarom csinálni, csak furcsának tartom h ő ennyire megtiltotta!
2009. máj. 3. 10:09
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!