Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan kényeztessem a barátomat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kényeztessem a barátomat?

Figyelt kérdés
3 és fél hónapja vagyunk együtt, nagyon szerejük egymást! Másfél hónapja feküdtünk le egymással, mindekettőnknek első volt! Ő kényezetet orálisan, de nekem nem engedi h csináljam( ennek örülök, mert nem szeretném csinálni), mert szerinte nagyon k..s, és megalázó lenne számomra! Ha nincs szex(pl szülők miatt) akkor ő kényeztet, én viszont így nem nagyon tudom (max kézzel, de én meg azt nem szeretem..) ! Ő állandóan csókolgat, simogat! Én szinte sosem csókolgatom:(, lehet önző vagyok és azt várom h ő kényeztessen! Ma volt egy olyan kijelentése h vicces, h csak ő elégít ki engem!! Ez kicsit rosszul esett, úgy érzem hiánya van! Lehet nem elég neki csak a szex?! Nem akarom elveszíteni! Azt mondja h nagyon szeret, és csak engem akar örökre! Lécci adjatok tippeket h hogy kényeztessen, mit szeretnek a pasik? (orális szexet ne írjátok, azt nem akarja) 18/L
2009. máj. 2. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg akkor, hogy neki , hogy lenne jó.

Ennyi!

2009. máj. 2. 20:29
 2/11 A kérdező kommentje:
kössz! ezt így ciki megkérdezni!
2009. máj. 2. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:

szerintem nem

ne szégyelld

2009. máj. 2. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! Gondolj bele, hogy ha ő megkérdezné, hogy te hogy szeretnéd, vagy mit szeretnél, hogy kényeztessen akkor te cikinek tartanád-e. Legalább tudni fogja, hogy érdekel téged, és szeretnéd, hogy jól érezze magát, ráadásul nála jobban ezt senki sem tudja majd megmondani. :)
2009. máj. 2. 20:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Minden pasi szereti az oralis sexet,nincs kivetel.Szerintem csak tekintettel van rad,mert latja,hogy te egy kicsit szegyenlos vagy.Teljesen termeszetes,hogy igy van az elso szexualis partnernel.Amikor jobban megismeriek egymast konnyebb lesz minden.Az oralis sex nem k...s Ha szeretsz valakit barmit megtennel,hogy boldogga tedd.Kerdezd meg tole mit szeretne,neki mi esne jol.Ennyi.Felre a szegyenloseggel.
2009. máj. 2. 20:43
 6/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok szégenylős! egyszer amikor megvolt nekem, és nem lehetett szex, akkor elkezdtem simogatni, kézzel kényeztetni, és mondta h az orális szexig ne menjünk el! ő azt nem szeretné, és k..nak tarja azokat a lányokat akik csinálják! és nagyon örült neki h én se csinálnám szivesen! és ő mondta előbb h ne csináljam..szal nem tudhatta h én mit gondolok! am furának tartom...h nem engedi
2009. máj. 2. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez tenyleg furi.Nem ertem.En meg nem talalkoztam olyan pasival aki azt mondta volna,hogy csak a k...k csinalnak ilyet.Lehet,hogy errol beszelnetek kene.Lehet az is mivel neki is te vagy az elso meg fel egy kicsit ettol.Meg nem volt ilyenben resze.Tobb otletem nincs.
2009. máj. 2. 20:58
 8/11 anonim válasza:
Hát nekem volt. ugyan ilyen az én barátom is, ö se engedi mert azt mondja h tisztel anyira engem h ezt ne csinájam . és öszintén nem is akarom . sztm hanyagold ezt mert ugy látom te se akarnád meg ö se.
2009. máj. 2. 21:20
 9/11 A kérdező kommentje:
én nagyon nem szeretném! már párszor csináltam a volt pasimnak, de nem volt jó:S
2009. máj. 2. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt irtad o volt az elso.Most meg,hogy a volt pasidnak is csinaltad,de nem volt jo.Meghogy te akarod,vagy nem akarod.Most mi van????Eloszor ezt inkabb magadban dontsd el.
2009. máj. 2. 21:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!