Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik számára az izgató...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik számára az izgató vagy idegesítő ha egy lány nem hagyja magát olyan könnyen?

Figyelt kérdés
Vagyis mindketten tudják hogy most le fognak feküdni csak a lány még kéreti magát pl: nem hagyja hogy a pasi megfogja a melleit mert visszarakja a lány a pasi kezét mindig a hasára?
2009. máj. 2. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy már igen, azzal semmi gond nincs. :P
2009. máj. 2. 22:17
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Hát nem tudom...csábosan el lehet húzni a kezet?
2009. máj. 2. 22:26
 13/19 anonim válasza:
100%
Nekem a volt barátom direkt mondta, hogy próbáljuk meg úgy, hogy ellenkezem.. sztem ő élvezte... én mindig azt csináltam, hogy ha pl felhúzta kicsit a pólómat, akkor én visszahúztam xD meg ilyenek.. nem hagytam, hogy kigombolja a gatyám
2009. máj. 2. 22:29
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Idegesítő. Nagyon fel tud bosszantani.
2009. máj. 2. 23:16
 15/19 anonim válasza:
75%
Embere válogatja, ki kell tapasztalni.
2009. máj. 3. 13:37
 16/19 anonim válasza:
51%
szerintem ebből csak baj van.engem nagyon feltud vele mérgelni a barátnőm akkor általábban össze veszünk és már nem is lessz semmi.főleg amikor az van h már tudja h mit akarok akkor ki találja h éhes mondom neki h pont most!erre ő meg h mennyi idönk van meg ilyenek,jó ki megyek vele enni aztán bemegyünk és azt mondja h álmos,na körülbelül ez van belőle!!!!!!!!!!
2009. máj. 4. 16:53
 17/19 anonim válasza:
A pasik nem ismerik be h sokkal jobban oda vannak az olyan nőkért akik nehezen megkaphatóak. Sokkal jobban izgatja őket h egy olyan csaj akit nem kaphat meg hisz érte küzdeni kell. De most mit tud csinálni egy olyan csajjal aki 10 perc után oda adja magát? jót kefél és ennyi. Lehet hülyeségnek tartjátok de ez sztem igy van:)
2009. máj. 6. 20:55
 18/19 A kérdező kommentje:
nah ezt úgy gondoltam, hogy ujjazott már meg meg stb és akkor nem véreztem viszont amikor lefeküdtünk nemsokkal kellett megjönnie is és nah most ezért kérdeztem...de mostmár lényegtelen...
2009. máj. 18. 15:07
 19/19 A kérdező kommentje:
jaj ez az utóbbi nem ide akart menni, csak beleírtak a kommentjeimbe...:s
2009. máj. 18. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!