Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Maszturbálás után lelkiismeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálás után lelkiismeret furdalásom van. Ez baj? 17/L

Figyelt kérdés
Már élek nemi életet a barátommal, de ha együtt vagyunk akkor utána nincs semmi baj, csak akkor ha masztizok. Azután furcsán érzem magam. :S Mintha látott volna valaki, vagy valaki tudta volna mit csinálok.. Amúgy nem is nagyon szeretek masztizni, mert vhogy magamnak sosem esik jól amit csinálok legyen az bármi, ujjazás, simogatás. Leginkább csak vízsugárral vagy párnával szoktam csinálni. Az is max 1-2 perc és annyi... Baj ha nem is nagyon igénylem a masztit? Persze van amikor beindulok, de olyankor elfoglalom magam és elmúlik. Amúgy nem vagyok vallásos, és a szüleim sem mondták azt hogy ez rossz dolog szal semmi ilyesmi nincs benne a pakliban.
2009. máj. 1. 12:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
szia. nekem is hasonló bajom van de ha neked van barátod és amikor vele vagy akkor nincs baj, és nem is nagyon igényled, hogy magadhoz nyulj, akkor sztem el fog mulni egyszer. :/
2009. máj. 1. 12:48
 2/23 anonim ***** válasza:
6%
Csináld csak bajod nem lesz tőle max megkapod azt amit esetleg a pasidtól nem..
2009. máj. 1. 13:07
 3/23 anonim ***** válasza:
72%
Igen baj... :D semmi képp sem jó.Ha nem is élvezed annyira és még lelkiismeret depis is leszel tőle akkor ne csináld.Egyáltalán me rossz dolog...természetes és az ember akkor is igényli ha nem elégül ki tőle.
2009. máj. 1. 13:18
 4/23 anonim ***** válasza:
"nem rossz dolog" elgépeltem.
2009. máj. 1. 13:19
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Woody Allen mondta egyszer: Miért lenne baj a maszturbáció, hiszen az szex egy olyan emberrel, akit szeretek. Ne legyen bűntudatod nem rossz dolog az, sőt.
2009. máj. 1. 13:42
 6/23 anonim ***** válasza:
ugyanebben a helyzetben vagyok... ugy érzed mintha valaki látna és ezért rossz... amúgy én is a barátommal szoktam többször csinálni persze de néha kell a maszti is amikor hiánya van az embernek.. de ha nincs különösebb szükségeed rá akkor ne csináld.. amugy a fiúk 99%-a és a lányok 80%-a csinálja...
2009. máj. 1. 20:42
 7/23 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy a barátommal sem szoktam olyan sokszor cisnálni. Most pl másfél hónapja nem csináltuk,mert egyszerűen nincs hozzá kedvem. Rengeteget stresszelek, mert érettségik, vizsgák stb-k vannak és nincs kedvem semmilyen szexuális dologhoz, és nem is csináljuk, de ezt a barátom ritkán érti meg. :(

A masztit meg havonta 1x-2x kívánom...

2009. máj. 1. 20:47
 8/23 anonim válasza:
igen, baj. a maszturbálásban nem okoz semmiféle lelki vagy anatómiai betegséget. ha már szexelsz, akkor a barátod nem elég jó az ágyban. vulgáris, de mondd meg neki, hogy nyalja ki a nunidat. ne félj, utána nem fogod kívánni a masztit.
2009. máj. 2. 11:49
 9/23 A kérdező kommentje:
már nyalt ki, de egyszerűen semmilyen szexuális dologhoz nincs kedvem..
2009. máj. 2. 19:52
 10/23 anonim ***** válasza:
9%
akkor mit nyavalyogsz?
2009. máj. 2. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!