Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátommal akárhányszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal akárhányszor találkozunk mindig szexelünk 2-3-szor egy nap, ez normális?

Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt, és sokszor találkozunk hétvégén együtt is alszunk, de mindig szexelünk minden találkozássnál:) napi 2-3szor:D és mindig kivánom és ő is engem sőőőt én még többet is birnék:) nagyon szeretem!ti is szoktatok ennyit szexelni a párotokkal? köszi a válaszokat!
2009. máj. 1. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
nem mindig, nagyritkán kihagyunk 1-1 napot :) de máskor gyakran van több alkalom
2009. máj. 1. 10:53
 2/8 anonim válasza:
Mi egy éve vagyunk együtt a párommal és van amikor 2-szer, 3-szor is vagyunk együtt. Van olyan hogy egy héten 1-szer nincs szex, de az is csak azért mert fáradtak vagyunk. De amúgy szinte mindig amikor találkozzunk :) Ja és szinte mindennap találkozzunk :) Nekünk ez nem jelent problémát, ha megkívánjuk a másikat, akkor hajrá :)
2009. máj. 1. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
eleinte ez a normálsi, majd elmúlik, és hányozni fog ez az időszak:)
2009. máj. 1. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Korábban napi háromnál meg sem álltunk (első évben)... Azóta viszont heti 2-3 alkalom. Nem találkozunk mindennap. (2,5 éve vagyunk együtt)
2009. máj. 1. 15:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Amíg bírja a dákó csináljátok csak :)

Majd bekókad egy pár év után :-)

2009. máj. 1. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:
normalis:) humm de jooo neked,en tavkapcsiban vagyook..
2009. máj. 1. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
hát nem tudom igaz h mi csak csütörtökön-pénteken -szombaton- vasárnap találkozunk... de 3 éve lassan igy vagyunk, ha együttalszunk akkor este 3-4 reggel min 2. ...
2009. máj. 5. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam inkább a minőség, mint a mennyiség a fontos... Nem tudom, hogy vagytok ezzel :)) De látom, hogy nem így :DDD
2009. máj. 5. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!