Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor egyutt vagyunk a baratom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor egyutt vagyunk a baratommal, de nekem epp menszeszem van. Mit tegyek? Kezdjem el kenyeztetni kerdes nelkul (kezzel vagy szajjal tegyem? ) vagy kerdezzem meg h szeretnee. Ti mit szoktatok olyankor tenni? Vagy csak siman megneztek egy filmet?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 11:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Mindenképp kérdezz rá! Úgyis megmondja, hogy úgy szeretné-e ő is vagy sem! Nekem például volt olyan barátom aki akkor is szerette volna velem csinálni, amikor megvolt, de valahogy én nem szerettem volna, mert nem tartom normális dolognak, így nem engedtem neki! A mostani barátommal, mikor megvan, csak szájjal és kézzel kényeztetem, az egy dolog, hogy én hoppon maradok, de akkor se tudnának rávenni, hogy olyankor legyünk együtt! Majd utánna bepótoljuk a dolgot! :)
2009. ápr. 30. 12:23
 12/14 A kérdező kommentje:
amugy en azt a szeretne-e-t a kerdesembe arra ertettem hogy szeretne-e hogy kenyeztessem...nem arra hogy szeretne-e lefekudni...en se biztos hogy elveznem menszesz kozben...
2009. ápr. 30. 12:27
 13/14 A kérdező kommentje:

es szajjal es kezzel mennyi ideig kenyeztetitek?????

hanyszor fogtok neki???/hoanyszor jut el a csucsra????

2009. ápr. 30. 12:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ugy vagyok vele, ha éppen megvan akkor a csak petting.. Használj tampont és akkor a csiklóddal még játszadozhat :D
2009. ápr. 30. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!