Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor egyutt vagyunk a baratom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor egyutt vagyunk a baratommal, de nekem epp menszeszem van. Mit tegyek? Kezdjem el kenyeztetni kerdes nelkul (kezzel vagy szajjal tegyem? ) vagy kerdezzem meg h szeretnee. Ti mit szoktatok olyankor tenni? Vagy csak siman megneztek egy filmet?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 11:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
sajnos a pasim nem hajlandó úgy lefeküdni velem ha nekem akár egy kicsit is "megvan",még akkorse ha épp akkor fürödtem.de azért nekikezdünk a dolognak és az sül ki belőle,hogy én csinálom neki szájjal meg kézzel..szoval ö elég jol jár ilyenkor:) kicsit rossz, hogy hoppon maradok,dehát ez van
2009. ápr. 30. 11:35
 2/14 A kérdező kommentje:
fiuk ti is irjatok...nektek hogy esik jol,hogy szeretitetk...:)
2009. ápr. 30. 11:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
igen,ez engem is érdekelne, és hogy lehet rávenni titeket,h igy is akarjatok sexelni velünk??:) 22/L
2009. ápr. 30. 12:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretnék vele szeretkezni akkor is,amikor megjön neki.De ő akkor nem szereti csinálni:( Pedig jó lenne...:)
2009. ápr. 30. 12:13
 5/14 A kérdező kommentje:
amugy vannak olyan pasik akik nem szeretik hogy csak a lany kenyeztese??(gondolom huje kerdes vagy nem????)...s inkabb nem akarja ezt az egeszet,hanem majd scak szex kozben mik en is "uzemkepes vgyok'????
2009. ápr. 30. 12:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én olyankor biztos nem szeretkeznék a barátommal, mert egyrészt nem visz rá az undor, másrészt pedig könnyen el lehet kapni fertőzéseket.

A másik pedig, hogy vagyunk olyan viszonyban, hogy mindig tudja, nekem mikor van meg. Szerintem ez nem ciki.

2009. ápr. 30. 12:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megkéne kérdezni mert sok férfi "undorodik" töle!Azért gondolj bele Te is ilyenkor úgy mond egy kicsit "kellemetlenek érzed magad"Hát akkor a Pasi!

Megszerintem függ attól hogy milyen a kapcsolatotok!Mert pl ha én pasi lennénk és mondjuk X hét vagy X hónap után a csaj "rámmászna" és nem szólna...Hát...nem tudom mit csinálnánk!

Mi amúgy ilyenkor is együtt vagyunk,de nekem szerencsém van!Mert csak 2 vagy max 3 napig tart és akkor sincs sok!

De mi is már együtt voltunk majdnem egy éve mikor elöször együtt voltunk igy!

Kérdezz rá!Mindenképpen mert elég kellemetlen lenne mindkettötöknek ha esetleg Ö nem kivánja igy a sex-et!

Vagy mondjuk neki állod izgatni,simogatni aztán megjegyzed hogy bocsi most nem lehet mert meg van és akkor Kielégited a száddal vagy a kezeddel!És ha Ö neki ez belefér akkor úgy is szól!És akkor igy nem kell konkrétan rákérdezned ha kellemetlenül érzed magad miatta!:)

2009. ápr. 30. 12:17
 8/14 A kérdező kommentje:
amugy en azt a szeretne-e-t a kerdesembe arra ertettem hogy szeretne-e hogy kenyeztessem...nem arra hogy szeretne-e lefekudni...en se biztos hogy elveznem menszesz kozben...
2009. ápr. 30. 12:18
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
12:13-as válaszoló vok.Természetesen csak higiénikusan.Tusolás után közvetlenül és gumi használata mellett.Egyébként ilyenkor kézzel kényeztet.
2009. ápr. 30. 12:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
12:13-as vok még mindig:D Nem válaszoltam az első kérdésedre. Nyugodtan beszéld meg vele,nem lesz belőle gond és könnyebben összhangba fogjátok tudni hozni a saját elképzeléseteket;)
2009. ápr. 30. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!