Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs annyi szex? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs annyi szex? A párommal már 6 éve vagyunk együtt, van egy 9 hós babánk is, de a szexel egyszerüen nem tudok zöldágra vergődni vele!!

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk elején sem volt olyan fényes a dolog de most már szinte könyörögni kell neki hogy szeretkezni akarok!!

Egész kapcsolatunk alatt kevés volt a szexuális együttlétek száma!!

Egszerüen már megőrülök annyira kívánom a szexet csak is a párommal!!

Mi lehet a baj?

Én arra gondolok hogy amikor fiatalka volt akkor történhetett vele valami e téren!!

De mi????

Az orális szexet abszolut elutasítja!!

Ja de én csinálhatom neki és szereti is!!

de amikor odahajolok mintha szégyenlős lenne!!

Nagy baj lehet?? Mi tévő legyek!!???

Segítsetek kérlek,nagyon el vok keseredve én 6 éve imádom mig mindig!!üdv Niki

2009. ápr. 27. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
Szar ügy: túl nőies vagy langyi, vagy lelkisérült. Rosszul jártál, főleg hogy itt a baba... Mondjuk magadnak okoztad.
2009. ápr. 28. 16:02
 12/12 anonim ***** válasza:
A havi 5 az nem kevés! Nálunk havi 2 van. Ez mindenkinél más, ne aggódj!Te meg segíts önmagadon, pótold önkielégítéssel.Sokan teszik ezt, nem szényen, csak ne menjen a kapcsolat tönkre, főleg ha baba van!
2009. ápr. 28. 16:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!