Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs annyi szex? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs annyi szex? A párommal már 6 éve vagyunk együtt, van egy 9 hós babánk is, de a szexel egyszerüen nem tudok zöldágra vergődni vele!!

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk elején sem volt olyan fényes a dolog de most már szinte könyörögni kell neki hogy szeretkezni akarok!!

Egész kapcsolatunk alatt kevés volt a szexuális együttlétek száma!!

Egszerüen már megőrülök annyira kívánom a szexet csak is a párommal!!

Mi lehet a baj?

Én arra gondolok hogy amikor fiatalka volt akkor történhetett vele valami e téren!!

De mi????

Az orális szexet abszolut elutasítja!!

Ja de én csinálhatom neki és szereti is!!

de amikor odahajolok mintha szégyenlős lenne!!

Nagy baj lehet?? Mi tévő legyek!!???

Segítsetek kérlek,nagyon el vok keseredve én 6 éve imádom mig mindig!!üdv Niki

2009. ápr. 27. 21:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valojaban erre a kerdesre csak ő tud valaszt adni. sztem ultesd le egy nyugodt pillanatban, es beszéljétek meg.
2009. ápr. 27. 21:42
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat ,de nem lehet vele beszélni ,egyszerüen azt mondja

Unalmaaaas!!!!

Már próbáltam vele soxor beszélni ,eredménytelenül!!

2009. ápr. 27. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony a tesztoszteron szintje.Vegyél neki ginseng ampullát hátha segít,v nézzetek együtt erotikus filmet.Talán ez használ neki.
2009. ápr. 27. 21:55
 4/12 A kérdező kommentje:

Áh erre jó a Ginseng nagyon jó!!!!

kipróbálom!!!

Nagyon köszönöm

2009. ápr. 27. 21:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy meleg? nem bántásból írom, csak nekem van egy ismerősöm és náluk ugyanez volt a baj, 2 kisgyermeke született, mert szeretett volna gyereket , viszont nem bírta tovább és 36 évesen kibukott belőle a dolog és elmondta a feleségének. Ez egy opció, de ha megpróbáltál vele beszélni és nem akar, akkor tényleg lehet valami a háttérben. Különben milyen gyakorisággal vagytok együtt? Esetleg szexuálterapeuta? Bár szerintem hallani sem akar róla. Nekem egy barátom azért nem szerette az orális szexet mert véleménye szerint a szám az a csókra való, és még az análist is elvetette, mert az meg másra.
2009. ápr. 27. 21:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Igazad van hallani sem akar róla,már én is mondtam neki !!

Nagyon kevésszer vagyunk együtt kb havi 5 !!!

De változó!!

De tuti nem meleg!!!!

2009. ápr. 27. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, akkor nem tudok segíteni. Nekem ilyesfajta tippjeim voltak, de a ginwsengről én is hallottam jókat, igazából ha még nem próbáltatok szexjátékszereket, akkor indulás egy ilyen boltba. Nálunk én voltam a passzív fél, de amióta kaptam pár meglepetést, egyből jobban éreztem magam, és még én követeltem a repetát :)
2009. ápr. 27. 23:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mnindenkinek
2009. ápr. 28. 00:01
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Dobd fel a sexet, ha unja. Pár új fehérnemű, kis italozgatás, hasonlók. Egy idő után újra kedvet kap majd hozzá.
2009. ápr. 28. 01:03
 10/12 anonim válasza:
71%

Sztem van neki valaki a háttérbe es az megadja neki amit töled ugymond nem kér!

A válaszok és a problémád alapjából ez jön le!

Mert ha valaki szereti a párját az kívánja is a sexet vele!

Elöfordul az ilyen sajnos lehet a terhesség alatt jött ez mert akkor ugye nem ugy lehet sexelni!

Nézz körül körülötte!

Sok sikert!

2009. ápr. 28. 08:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!