Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tanácsot szeretnék kérni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni, milyen poziciókban próbáljuk?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még nem volt komoly szexuális kapcsolatom egy lánnyal(jelenleg barátnőm van) és mielött még neki állnék a dolognak egy pár tanácsot szeretnék feltenni. A péniszem 14,5 cm és 7 cm az átmérője(ez normális pénisz?). Attól félek, hogy nem tudok normálisan kielégiteni őt, mivel nem tudom, hogy álljak neki a dolgoknak. Ebben azt értem, hogy milyen poziciókban álljak neki, mivel a régebbi barátnőmmel úgy próbálkoztunk, hogy én voltam fent de nem tudtam teljesen behatolni, aztán megpróbáltuk, hogy ő belém ül. Ekkor sem értem el a teljes penetrálást és végül szakitott velem. A pénisz mérete miatt nem hatoltam be?
2009. ápr. 27. 15:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
szia,tudom hogy mar irtak par valaszt,es abban igazuk van hogy erre nincs szabaly hogyan kell csinalni.Ha a baratnod meg szuz akkor probaljatok a hagyomanyosat tehat a lany alul te meg felul.szerintem a peniszed merete nem lenyeges.ha pozt szeretnel akkor ird be a keresobe hogy kamaszutra pozok,vagy hasonloakat,es ott elojonnek.AZ en velemenyem szerint eloszor a hagyomanyosat es csak aztan a tobbi pozt,mert attol a lany kitagul es a tobbi mar nem fog fajni egyikotoknek sem.Jo elso szeretkezest es remelem hogy tudtam segiteni!
2009. ápr. 27. 17:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!