Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes egy párkapcsolatban az hogy én szopjam őt ő meg nyaljon engem? Még nem csináltam soha és nem tudom h milyen fontos ez. És ha fontos, hogy csináljam?
csodálkoztam is kicsit :D
próbáljátok esetleg úgy, hogy a pasi fekszik, te pedig könyökölsz felette, igy nem kell előtte térdelned, ez talán nem annyira "megalázó póz" (bár szerintem azzal sincs semmi baj)
Én úgy gondolom, ha ő téged kielégít orálisan és ezt te élvezed te miért ne okozhatnál hasonló örömöket a párodnak főleg, ha szeretitek egymást azt sem értem mi ebben az undorító nem kaptad még be esetleg a nyelvét??Akkor a péniszével mi a gond?Kicsi, szőrös, csúnya vagy mi?Nem értem, de talán csak éretlen vagy hozzá és akkor inkább ne is csináld.Vagy, ha nem leled benne örömöd akkor se csináld.Bár van egy mondás mi szerint "adni jobb mint, kapni"!!Szex erről szól, hogy adsz és kapsz is nekem az jó amikor adhatok és látom, hogy amit adok az nagyon kellemes érzéssel tölti el és egyáltalán nem tartom megalázónak.Én szeretem csinálni a páromnak, mert élvezi és ezt én is élvezem!!Remélem nem bántottalak meg semmivel!:)
Ha pedig még is kipróbálnád egy-két jó tanács eleinte csak nyalogassd a makkot és aztán lejebb egészen a zacskójáig ha tovább szeretnéd csinálni akkor kapd be lassan nyálazd be az egész péniszét és szopogasd, szívogasd és vigyázz a fogaddal ne sértsd meg a bőrét mert ott nagyon érzékeny.aztán kérdezgesd neki mi a jó és hogyan csináld.És sztem az is nagyon jó ha egyszerre csináljátok egymásnak, sokkal élvezetesebb lesz mindkettőtöknek!!
Mivel még nem csináltál ilyet, feltételezem hogy 18 alatti fiatal lehetsz, akinél max csók volt. Ezért fontosnak tartom az orálist, de éretten kell kezelni a dolgot.
Fontos, mert a jó petting jó része lehet. Kíváncsi vagy? Mire vársz? Ha megérdemli a fiú, ha szereted-szeret akkor feltétlen ő is téged.
Azt nem tartom jónak, mikor a fiú nem, csak a lány, szerintem egyoldalú és inkább romboló.
Hogy csináld? Vigyázz a fogaiddal :D, közben kézimunkázz. Sőt, még mielőtt eddig jut a petting, többször csak kézzel elégítsd ki, és ő is téged. Matatás, simi :D
Nem kötelező, csak jó. Ha te szeretnéd, hogy nyaljon, akkor "illik" visszaadni a kedvességet. Én szeretek szopni, nagyobb részben mert örömet okozok neki, kisebben mert szeretek vele "játszani".
nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!