Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudott behatolni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudott behatolni?

Figyelt kérdés
A barátommal 6 hónapja vagyunk együtt és már lefeküdtünk, nem egyszer, és tegnap is szeretkezni akartunk, de nem tudtunk. Miért van ez? Meg volt az előjáték is, de valamiért nem sikerült be hatolnia. De miért? Bennem van a hiba? Mit csinálunk rosszul?
2011. aug. 15. 09:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

ajj most megnyugtattatok, és hát igen egyikünk se tapasztalt annyira mert neki én voltam az első nekem meg ő. de ilyen még soha nem volt, és azért is írtam mert én is idegeskedtem ez miatt de ő is. szal akk senki nem hibás? ő magát hibáztatja én meg magamat!!

és igazábol felizgattam és kemény volt neki és mikor be akart hatolni nem sikerült, pedig mind a ketten akartuk

2011. aug. 15. 14:40
 12/22 A kérdező kommentje:

és azóta van ilyen gond amióta tampont használok,(2 hete)

nem lehet h ezzel van a baj?

2011. aug. 15. 14:46
 13/22 IQnindzsa ***** válasza:
Nem hiszem h összefüggésben lenne a kettő. Szinte biztos h a tamponnak ehhez semmi köze.
2011. aug. 15. 14:49
 14/22 A kérdező kommentje:
:) köszönöm h segítettél
2011. aug. 15. 14:51
 15/22 Ariadne13 ***** válasza:
igazából barátommal is előfordult már, pedig ő 6 év tapasztalatot szerzett magának a téren, én 4et. meséltem neki egy exemről, aki nagyon durva volt velem szex közben és előtt, és h ez nekem mekkora traumát okozott. gondoltam elmondom neki, hogyha valamiért begörcsölnék mellette ne ijedjen meg, nem miatta van. mikor először lefeküdtünk egymással, én nagyon fel voltam izgulva, ő meg annyira bestresszelte magát, hogy nekem jó legyen, h nem tudott kemény maradni. én akkor megijedtem, hogy nem kíván eléggé, de mondta, h csak ez a baja.... h nem akarja, hogy vele negatív élményeket szerezzek. Valószínűleg neki is lelki hátterű a problémája, és ne hidd azt, hogy nem szeret.
2011. aug. 15. 14:57
 16/22 A kérdező kommentje:
arra nem gondolok mert tudom h szeret és én is szeretem. csak meg voltam/ vagyok ijedve ettől h miért volt.
2011. aug. 15. 15:04
 17/22 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem hagyd ott, nem igazi férfi.
2011. aug. 15. 20:11
 18/22 anonim ***** válasza:
az utolsó elég tapló... Minek ír egyáltalán?
2011. aug. 15. 21:44
 19/22 A kérdező kommentje:
szerintem is!!!!
2011. aug. 16. 16:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Ki a rákot érdekel hogy egy béna pasinak teszed szét a lábad, aki még megdugni sem tud?!?! Nem is tudom melyikőtök szánalmasabb te vagy ő!
2011. aug. 17. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!