Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tünetei lehetnek a szexhiánynak?
Figyelt kérdés
2006. okt. 25. 20:39
23/358 anonim válasza:
Saját példámból: vörös szem, farkasemberré teliholdkor és minden férfinak kiszívom a vérét.
24/358 anonim válasza:
nagyon nagy kéztetést érzel hogy a puncidat ujjazd meg leakarsz vetkőzni hogy feligulj
25/358 anonim válasza:
1.Dzsungel
2.Chuvakka
3.David Hasselhof (ez a legrosszabb)
4.ugyérzed öreganyádat is megdugnád
5.végül a macska vagy a kutya fogja bánni
26/358 anonim válasza:
Ha fiú vagy : csuklófájdalom,folytonos erekció,ronda nők szépnek találása,hajlam kialakulása a homosexualitáshoz,
esetlegesen szörösödő tenyér,
Ha lány vagy: puni érintéskor bizsergés,egyre több elem vétele a közeli vegyesboltban,esetleges biosex is kialakulhat nem beszélve a lezbűlésről, illetve a későbbiekben kurvulássá fajulhat vagy állatok iránti vonzalomhoz.
27/358 anonim válasza:
Ingerültség, depreszió és rengeteg maszturbáció.
28/358 anonim válasza:
Szerintem nem egészséges dolog ha az ember életéből kimarad a szex!A szex hiány fejfájást,feszűltséget,idegességet és még sok mást is okoz!Tehát nem jó a szex nélkűli élet!!! Én ezt saját tapasztalatból tudom mert jómagam is benne vagyok,sajnos!Nem ajánlom senkínek!!!
29/358 anonim válasza:
már minden fent van amit én is ítni akartam szal csak annyit h...jah 1 RAKÁS SZAR SZEXNÉLKÜL LENNI :( tiszta szenvedés
30/358 anonim válasza:
13:49 Én nem a vérét szívnám ;);):D:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!