Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tünetei lehetnek a szexhiánynak?
Figyelt kérdés
2006. okt. 25. 20:39
11/358 anonim válasza:
hamarosan 17 éves leszek. még nem volt normális barátnőm és még nem is voltam szexuálisan együtt nővel. Néha látom a velem egykorú barátaimat, ismerőseimet a barátnőjükkel.. akkor valahogy felakasztanám magam..tettem néhány próbálkozást, de valahogy nem megy, barátaim sincsenek.
12/358 anonim válasza:
nekem egy eve van kihagyas de volt petting csajjokal es ugy elveztem el
13/358 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok.. 2 éve lakom együtt a barátommal. Mi heti 3-4x is csináljuk ha mind ketten akarjuk. Én elképzelni nem tudom milyen lehet sex nélkül.
14/358 anonim válasza:
Hogy nem minden pasi fog a te sorodban állni! 12/F
15/358 anonim válasza:
Egyik elozo kapcsolatomban, neki voltak problemai igy tulkeppen nem szexeltunk, illetve csak csokoloztunk... hat, nekem sikerult osszeszednem jopar kilot ugyhogy nyugodtan ide sorolhatjuk az elhizast persze csak hosszu tavon (2 evig jartunk) Kompenzaltam szorgalmasan!:) +depresszio, ingerultseg, hasonlok, amiket font mar olvashattunk:) 27/L
16/358 anonim válasza:
Saját tapasztalataim:
1.ingerűltség
2.sokat gondolok az együttlétre esetleg a korábbiakra
3.előfordult h rákeresek pár videóra
de a legfontosabb h a páromat kívánom;)
17/358 anonim válasza:
Én olyankor mindíg jobban csapom a szelet a lányoknak, mint kéne. Ezt nem mindenki veszi jó néven.
19/358 anonim válasza:
es ha a fentieket mar mind tuleled.. akkor van valami reszben jo dolog... szexel almodsz... de rosz az ebredes szoval szexelj es ne kerdezz! :p
20/358 anonim válasza:
2-3 hét után spontán ejakuláció. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!