Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még ne aggódjak, igaz?
Figyelt kérdés
Három hónapja próbálkozunk babával. Ugye még nem kell aggódnunk?2011. aug. 10. 16:09
1/9 anonim 

válasza:

ne aggódj,inkább menjetek vizsgálatra,nem nagy cucc,vérvétel,vizelet,kenet,uh, párodnak vizelet,vér,sperma.
jobb tudni ha valami nem oké,barátnőmnek így derült ki pajzsmirigy probléma, ha nem derül ki,sose esik teherbe
én elmentem még mielőtt elkezdtük. jobb úgy hidd el és megéri mert nem izgulsz ha minden oké,ha meg nem,akkor hamar rendbetesznek :)
2/9 anonim 

válasza:

Mi az aggódás oka? Mert nem értem.
4/9 A kérdező kommentje:
Mert még nem jött össze a baba... De első, köszönöm, elmegyünk dokihoz. Már volt róla szó mondjuk, de kíváncsi voltam, h. másoknak mennyi idő alatt jött össze...
2011. aug. 10. 16:21
5/9 A kérdező kommentje:
(Volt róla szó, mert 3-man vagyuk tesók és az egyikünknek nehezen jött össze a kisfia...)
2011. aug. 10. 16:22
6/9 anonim 

válasza:

Ha azt akarod, hogy kivizsgáljanak, azt kell mondani, hogy több mint egy éve próbálkoztok, 3 hónap után nem kell, hogy foglalkozzanak veletek, mivel egy év a "normál" teherbeeséséi idő. Ha 3 hónap után ilyen görcsben van, akkor sokban rontod az esélyeket, próbálj meg nem ennyire ráfeszülni a témára. A 3 hónap semmi!
7/9 anonim 

válasza:

Húha három nap. Komolyan fel kéne adnotok az egészet.
8/9 A kérdező kommentje:
Három HÓNAP és a családomban volt már nem egy vetélés és nehéz teherbeesés. Szerintem így már egyáltalán nem csoda, hogy miért aggódunk annyira...
2011. aug. 10. 22:01
9/9 anonim 

válasza:

ismerek olyanokat akiknek 1ev es 2 ev volt mire osszejott. szerintem, aztan lehet tevedek, nem kell stresszelni rajta. nagyon akarod, lehet az a baj, csak nyugodtan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!