Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, miért nem mentek bele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem mentek bele web camos masztiba?

Figyelt kérdés
Pedig szerintem mind a 2 fél jól jár
2011. aug. 10. 13:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%

Jajj, a sok kis értelmes erkölcscsősz!!!! :DDDD Röhög a vakbelem!!!

Először is: Már mi a f@szért lenne erkölcstelen?!!! Nem az! Hülye vagy fiam! Ülj le! Egyes!!!

Az is a természetes szexualitás része! Még akkor is ha csak azért csinálja mert izgató egy idegennel!

Ez normális! Mármint érett ép eszű embereknek! Lehet hogy az itteni kis tizenéveseknek nem az, akiknek az idillikus, játszótéren hallott és összerakott világképébe nem fér bele, de attól még ez egy normális dolog!!!

Különben meg aki erre qurvaságot emleget az vagy egy idióta, vagy nem tudja miről beszél!!!

Ez két ember normális szexuális játéka és semmi köze nincs a prostikhoz, a hűtlenkedéshez, vagy a fűvel fával dologhoz!!!

Használjátok már az agyatoka! Azért van!!!

2011. szept. 7. 21:22
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Ha meztelenül mutogatod magad akkor ingyen k*rvaság :D Most ha rólad fent vannak meztelen képek, azokért fizetnek tehát ribanc vagy!
2011. szept. 7. 21:23
 13/18 anonim válasza:
48%
Na ha te beválalod és megcsinálod akk énis..:P
2011. szept. 8. 08:26
 14/18 anonim ***** válasza:
48%

miért csinálnák ingyen azt, amivel pénzt is kereshetnek....

tele vana net odlalalkkal, ahol ha fizetsz már nézheted is!

úgyhogy gondold szépen át, hogy mi éri meg jobban:

évekig próbálkozni, s évente egyet találni inygen, vagy kifizetni azt a pár ezret....

de ha már itt vagyunk, ha úgyis fizetsz, csináld inkább valódiban.

2011. szept. 8. 10:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
ja és ha fizetsz a csajnak, akkor VALÓBAN MINDKÉT FÉL JÓL JÁR.
2011. szept. 8. 10:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én például a visszaéléstől félnék. Igaz nem látszódik az arc, de már csak az elég ha az msn címemhez párosítja a videót. Mondjuk engem már nem foglalkoztatnak ilyen dolgok, de fiatalabb koromban sem voltam rávehető. Már csak azért sem, mert valahogy nekem ez nem okozott semmiféle örömöt. Ha úgy akartam, akkor összejöttem egy sráccal, élőben azért csak jobb, mint képen nézegetni...
2011. szept. 8. 10:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért,mert általában durr bele-bumm módon letámadjátok ezzel az ember lányát pl. a chat.hu-n,rögtön ez az első kérdés.Talán egy kicsit előbb beszélgetni kellene a nővel ,meghódítani,izgatni,udvarolni,stb.,nem pedig szárazon és durván odab.szni hogy "szia,épp verem msnen,jössz?" Persze a körítés az már munka,de többre mennétek vele ha kicsit megdolgoznátok a célért,csak ehhez lusták vagytok.

Amúgy baromi jó dolog tud lenni,netes -távkapcsikban sokat csináltam anno.

2011. szept. 8. 13:07
 18/18 anonim ***** válasza:

azért nem mennek bele, mert egy nőt NEM IZGAT EGY ISMERETLEN PASAS FARKA.

hapsikám, próbálkozz az isemrőseiddel, nekem bejött. közülük többen belementek :)

de aki nem ismer, az NEM FOG!

2011. szept. 14. 08:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!