Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem mentek bele web camos masztiba?
Figyelt kérdés
Pedig szerintem mind a 2 fél jól jár2011. aug. 10. 13:23
1/18 Cicuskaaa123 

válasza:

Mert szerintem az k.urvás dolog. Egy tök idegennek levetkőzni, áhh. Kizárt, mondjuk vannak olyan kis p.icsák, vagy nagyobbak is akik belemennek.
2/18 napietus 

válasza:

ilyenbe csak a krvák, azok közül is az ostobábbak mennek bele. ezek a felvételek rögzíthetők ugyanis.
4/18 anonim 

válasza:

Mert felesleges. Semmivel nem jobb mintha az ágyban csinálnám, ráadásul ott nem zavar senki.
5/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nem k*rvás...jó buli,én biztos nem vennék fel senkit videóra,simán csak szórakozásból,én beválnák 1 ilyet 1 csajjal,még arcnélkül is,v azzal
2011. aug. 10. 13:34
6/18 A kérdező kommentje:
Jobb,látod a pasiét,én ha így látom a nőét,könnyebben megy :)
2011. aug. 10. 13:35
7/18 anonim 

válasza:

Mert a lányoknak inkább az érintés, érzelmek kellenek. Nem egy f@sz, amit látnak ha kiverik.
8/18 anonim 

válasza:

Mert abszolúte nem érdekel, hogy egy idegen nolájf gyerek, aki nem képes arra, hogy barátnőt szerezzen veri a csöködt farkát?:)
9/18 anonim 

válasza:

én chatroulette-n néha kiverem, van egy pár csaj aki benne van és masztizik. csak ritka és nehéz találni ilyet.
sztem van olyan csaj akit izgat, legalábbis úgy láttam.
10/18 anonim 

válasza:

küldjek neked magamról képet arra verheted napkeltétől napnyugtáig.
80/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!