Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen intim-tetkó mozgatná meg a szex-fantáziátokat?
Gondolkodom rajta,h csináltatok henna festéssel lemosható kis tetkót a szeméremdombomra,de nem akarok sablonos nonfiguratív jelet,meg sárkányfejet, és egyéb hülyeséget.
Valami színes, szexis dolog kellene, ami semmiképpen sem piros,mert a vért nem bírja a pasim, és félek,h egy piros szív pl. arra emlékeztetné.
A kérdés tehát: szexis-e az intim tetkó,és milyen ábrára indulnátok be? (azért nem a pasit kérdezem, mert neki meglepi lesz, de szeretnék ötleteket)

A punci nem olyan mint egy VW golf hogy ne lenne jó a gyári ezért tuningolni kell.
A punci egy olyan valami amit egy lehúzható csipkés valamin kívül semmi más nem tesz szebbé jobbá, mert az már magában is az univerzum egyik csodája!
Szerintem nagyon kevés tetoválás az ami jól áll. A nőknél pedig ez hatványozottan így van! Egy szép női bőrt a picike pöttyözött fehéres foltokkal semmi sem tehet szebbé, főleg nem egy tetoválás! A fiúdat pedig tetoválással esélytelen felizgatni!!! Ha felizgul abban még a szobába beszűrődő fénynek is nagyobb szerepe van mint egy tetoválásnak!
Bár ha mégis szeretnél egy kis optikai tuningot, akkor szerintem nagyon izgató tud lenni amikor egy szép lebarnult női testen látszik a fürdőruha által kitakart rész ami fehér maradt. Az vadító tud lenni!!!

engem egy BMW biztosan
vagy egy ötmilliárdos számla:$

Egy sárga pöttyös lila tehén. :D
Amúgy nekem barátnőmnek van két pici csillag ott, ahol a szeméremdombja és a combja összeér... Ott fent, majdnem a medencecsontnál. Nem tudom, ez mennyire intim. Jól néz ki nagyon, és nagyon szexi, mikor kivillan. Persze nélküle is tökéletes lenne. :P

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!