Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk milyen intim-tetkó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen intim-tetkó mozgatná meg a szex-fantáziátokat?

Figyelt kérdés

Gondolkodom rajta,h csináltatok henna festéssel lemosható kis tetkót a szeméremdombomra,de nem akarok sablonos nonfiguratív jelet,meg sárkányfejet, és egyéb hülyeséget.

Valami színes, szexis dolog kellene, ami semmiképpen sem piros,mert a vért nem bírja a pasim, és félek,h egy piros szív pl. arra emlékeztetné.

A kérdés tehát: szexis-e az intim tetkó,és milyen ábrára indulnátok be? (azért nem a pasit kérdezem, mert neki meglepi lesz, de szeretnék ötleteket)

2011. aug. 9. 23:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
pina
2011. aug. 9. 23:29
 2/16 anonim ***** válasza:
női kislányos rajzfilmfigura dokis ruhába *.*
2011. aug. 9. 23:31
 3/16 anonim ***** válasza:
59%
Engem taszit az intim tetovállás.
2011. aug. 9. 23:31
 4/16 anonim ***** válasza:
egy garázs szerintem elég izgató hatású egy férfi számára vagy ha valami extrémet akarsz akkor egy teveláb a pata fölé
2011. aug. 9. 23:44
 5/16 BlacktigerXXX ***** válasza:
59%
egyet értek betonnal aki bekötött ide úgy látom. :D főleg az ilyen felpancsolt dolgoknak nincs értelme.
2011. aug. 9. 23:44
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

Én se szeretem az ilyesmit, nagyon meglepődnék, ha a barátnőm ilyet csináltatni, és alighanem csukott szemmel közelítenék a puncija felé, hogy ne vegye el a látvány a kedvem :/

De ha tudod, hogy a barátod örülne az ilyesminek/ izgatná, akkor nyugodtan csináltass, és mivel Te ismered a legjobban, Te tudod, hogy milyen tetszene neki...

22/F

2011. aug. 9. 23:45
 7/16 anonim ***** válasza:
39%
Hennával nem lehet színeset alkotni. A henna az barna.
2011. aug. 9. 23:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Igen,sok a szabadidőm. :)
2011. aug. 9. 23:47
 9/16 BlacktigerXXX ***** válasza:
Nembaj az beton, nehogy feltedd a kérdést, hogy normális e az ennyi szabadidő, mert ez teljesen normális a munkanélküliek körében. :D
2011. aug. 9. 23:59
 10/16 anonim ***** válasza:

semmilyen nem tetszene

minek elrondítani egy permanens dologgal magad?

2011. aug. 10. 00:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!