Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7-10 év közti gyerekek már itt tartanak?
Figyelt kérdés
Hazafelé sétáltam, elhaladtam pár ilyen korú kiskölyök mellett, akik( két fiú, kis derekamig se érős nulla)nagggyyyon részletesen és hangosan ecsetelték két max 8 éves kislánynak, hogy miket művelnének velük, de olyan szavakat használva, hogy majd le ültem. A lányok erre közölték, hogy ők csak vmi 13 éves csávóval lennének hajlandóak, mert annak már biztos nagy van.Satöbbi. Ja, és értelmes magyar emberek gyerekei, szüleiket ismerem. Öcsém, olyanokat mondtak...Tartsatok prűdnek, de engem aggaszt a dolog. Ma már ez megy? Mi lesz később?2011. aug. 9. 23:25
11/21 A kérdező kommentje:
Dakota volt? Akkor nem lep meg, végtelenül elszomorít, de ismétlem nem lep meg. Ezek viszont hófehér magyar gyerekek, akik közé majd bekerül az én hófehér magyar gyerekem, vagy a tiéd, vagy bárkié, aki normális felfogású, és valami megtörik...Szerintem.
2011. aug. 9. 23:51
12/21 anonim 

válasza:

este 11kor anyuci és apuci már hulla fáradt vagy éppen a 2. műszakot nyomja azért h ezek a kis suhancok mindent megkaphassanak... :/ szánalom h hova süllyed a világ...az én öcsém most 11 éves és még esze ágába se jut csajozni, még inkább játszik aminek én nagyon tudok örülni...tudja h ha kérdése van felteheti de ezek az utcakölykök nem kérdezhetnek otthon mert nincs kitől...basznak rájuk a szüleik h lelkileg hogyan fejlődik a gyerekük :/ :/ :/
13/21 anonim 

válasza:

Szerintem nem tartanak itt, csak felvágásból mondják egymásnak ezeket. Biztosan hallottak valahol valamit. De például én magamból indulok ki: 3.-os kis sz@ros koromban mi is beszélgettünk a haverokkal meg a lányokkal szexuális témákról. Sőt már az óvodában is. Ja és hozzáteszem én is kitűnő tanuló voltam. De rengeteg gyerek ezt csinálja, mivel vonzza őket az ismeretlen, nagyon kíváncsiak. Nem gondolnám, hogy meg is akarják/mernék valósítani.
15/21 anonim 

válasza:

igen,ezek már sajnos itt tartanak,és nemcsak szex terén hiszik hogy mekkora arcok...ma a buszon csücsülök és beszólt egy ilyen kis 10éves izé mert azthitte hogy nagyon forma lessz ettől a haverjai előtt...néztem rá pokerface-el 10mp-ig és inkább úgydöntött hogy megpróbálja mégegyszer...itt már csak azlett belőle hogy mennyi az idő?...
16/21 anonim 

válasza:

am hallották a nagyoktól, és azt hiszik etől menők lesznek, és ezért mondják, am nelly, az ilyet nem felpofozni kell, hanem vasrúddal szétbaszni a fejét, nem tudom hol élsz de sajnállak.
17/21 anonim 

válasza:

van egy öcsém aki most lesz 6éves,de ha majd ilyeneket mer csinálni,úgy megverem,hogy összefossa magát...én múltkor az elsősöket hallottam k.rva anyázni egymást,meg f.szszopó r.bancozni,mondom te jó isten... mondom,addig ütöm míg ilyeneket beszél
18/21 anonim 

válasza:

Nem tudom mi lesz ebből, de jó nem az biztos!
19/21 anonim 

válasza:

nem, az esetemben a te szavaiddal élve hófehér volt a kölyök. viszont roma szomszédaink vannak, és ők a példa arra, hogy azok is tudnak normálisak lenni. ott a gyerekek normálisan, előre köszönnek, a szülők dolgos emberek.
20/21 anonim 

válasza:

Istenem.
Ez nagyon gáz!
Aki ilyen szellemi érettséggel rendelkezik, az menjen vissza babázni. 8 évesen ott tart, hogy azért fekszik le valami 13 évessel, mert nagy neki. Másrészt az ilyeneket nem az utcán kellene megosztani egymással.
Természetes, ha elkezdenek érdeklődni a szex iránt, de azért nem ilyen mértékkel és stílusban.
16/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!